Tamponnyomó gépek és kiegészítők

Last updated on március 28th, 2020 at 01:39 du.

Az általunk forgalmazott tamponnyomó gépek és kiegészítők a méltán ismert és elismert olasz COMEC gépgyártótól származnak, akinél már közel 50 éve (1970 óta) családi vállalkozásban, szinte az összes alkatrészt helyben állítják elő. A Comec által gyártott gépek lefedik a teljes méretválasztékot, az 1 színes gépektől kezdődően egészen a 8 színes, multifunkcionális tamponnyomó gépekig.

MIBEN JOBBAK A COMEC TAMPONNYOMÓ GÉPEK ÉS KIEGÉSZÍTŐK?

A COMEC egyik legfőbb erőssége a vevőspecifikus gépek tervezése és kivitelezése. Így minden igénynek megfelelő végeredmény születik, méghozzá kiváló minőséggel és megfizethető árakkal párosítva.

 • Vevőspecifikusak: a COMEC a vevőktől kapott információk alapján tervezi meg az általa ajánlott, speciális célgépet, ami így a lehető legjobban valósítja meg a vevők igényeit. Ezt követően a vevők ezt véleményezik, majd kialakítják a végső formát, amit a COMEC kifejezetten nekik gyárt le. Ez a páratlan szolgáltatás az, ami a COMEC-et igazán egyedülállóvá teszi az egész piacon!
 • Teljes termékkínálat: a COMEC-nél a kiváló tamponnyomó gépek mellett a tamponnyomáshoz szükséges egyéb fontos kiegészítőket, berendezéseket (pl.: levilágítókat, láng előkezelőket, stb.) valamint tampongumikat és kliséket is gyártanak. Így mi a CSH-nál nem csak tamponnyomó gépeket, hanem komplex csomagot tudunk kínálni nektek, tamponnyomóknak.

KINEK AJÁNLJUK A COMEC TAMPONNYOMÓ GÉPEKET ÉS KIEGÉSZÍTŐKET?

Minden magyarországi nyomda és dekorációs cég számára! Hiszen a COMEC – így a CSH – széles termékválasztékában megtalálhatod az egyszerű, 1 színes gépeket, melyek kiválóak a kezdő tamponnyomóknak, és a bonyolultabb, ipari vevőknek tervezett akár 8 színes gépeket is. Ráadásul a gépek gyártása során a COMEC kiemelten figyelembe veszi az egyedi igényeidet is, így teljesen biztos lehetsz abban, hogy a végeredmény 100%-ban azt fogja nyújtani, amire szükséged van.

MIÉRT A CSH-T VÁLASZD, HA TAMPONNYOMÓ GÉPET ÉS KIEGÉSZÍTŐKET SZERETNÉL?

Legfőképpen azért, mert tőlünk komplex csomagot kapsz, ami nem „csak” a tamponnyomó gépet, hanem az ahhoz tartozó minden segédanyagot (klisét, tampongumit, festéket) tartalmaz. Ezen felül a technológiában komoly tapasztalattal és tudással rendelkező szakértő kollégáink által műszaki segítséget is biztosítunk számodra, ami sok esetben bizonyult már kiemelt fontosságúnak.

TAMPONNYOMÓ GÉP ÉS KIEGÉSZÍTŐ KÍNÁLATUNK:

 • Szabványos tamponnyomó gépek: szabványos nyomdagépek széles sorával rendelkezünk, amelyek 1-8 szín nyomásra is alkalmasak.
 • Speciális tamponnyomó gépek: speciális igényekre speciális tamponnyomó gépek kérhetőek.
 • Tamponnyomó gép kiegészítők:
  • forrólevegős szárítók,
  • szárító alagutak különböző méretekben
   • IR=INFRA RED alagút,
   • forrólevegős alagút,
   • UV alagút,
  • láng előkezelők,
  • klisékészítéshez levilágító egységek,
  • festékes alkatrészek tisztításához különböző mosóberendezések.

Nézd meg a többi tamponnyomáshoz ajánlott termékünket is »»»


  Megosztás:

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!