PHOTOTEX VISSZASZEDHETŐ ÉS ÁTHELYEZHETŐ ÖNTAPADÓS SZÖVET

öntapadós szövet

Last updated on október 1st, 2020 at 12:08 du.

PHOTOTEX – TÖBBSZÖRÖSEN ÁTHELYEZHETŐ ÖNTAPADÓS SZÖVET FALI DEKORÁCIÓHOZ ÉS PADLÓGRAFIKÁHOZ

A Phototex öntapadós szövet egy szabadalmaztatott, 100% poliészter szövetből készült nyomtatható öntapadó dekorációs alapanyag. Speciális ragasztójának köszönhetően akár száz alkalommal is visszaszedhető, áthelyezhető és újra felhasználható a ragasztós rétegének megváltozása vagy tapadásának elvesztése nélkül. Szinte bármilyen felületen történő használatra alkalmas – beltéren és kültéren egyaránt – és 99%-ban nyom- és felületi sérülés nélkül eltávolítható.

öntapadós szövet

A Phototex nem zsugorodik, nem hullámosodik és nem szakad. Gyűrődésmentesen, buborékok nélkül, könnyedén helyezhető fel a kívánt felületre. Ennek köszönhetően a felhelyezése nem csupán szakemberek segítségével lehetséges. A Phototex – a felhasználók igényeinek megfelelően – telepíthető akár egyetlen napra, de akár egy egész évtizedre is.

A Phototex környezetbarát, biológiailag lebomló, PVC mentes és „A” tűzveszélyességi osztályba sorolható alapanyag. Nyomtatása oldószeres, vizes bázisú, latex és UV inkjet festékekkel is lehetséges szinte bármilyen szélesformátumú tekercses vagy síkágyas nyomtatón.

A PHOTOTEX FALTAPÉTÁK LEGFŐBB ELŐNYEI:

  • Eltávolításkor nem károsítja a felületet és nem hagy maga után nyomot vagy maradványokat
  • Rendkívül tartós: a Phototex ellenáll a hőnek, a hidegnek, a szélnek és a víznek
  • Nem zsugorodik, nem pöndörödik, nem ráncolódik, nem gyűrődik, és nem szakad
  • A Phototex gyűrődésmentesen, buborékok nélkül könnyedén telepíthető
  • Akár 100 alkalommal is visszaszedhető és áthelyezhető tapadási tulajdonságainak elvesztése nélkül
  • Szinte bármilyen felületen használható kültéren és beltéren egyaránt
  • Környezetbarát, szagtalan, biológiailag lebomló és PVC mentes
  • Oldószeres, UV, Latex és vizes bázisú festékekkel is nyomtatható

PHOTOTEX – CSAK A KREATIVITÁSODON MÚLIK

öntapadós szövet

Akár lakossági-, akár kereskedelmi célú falburkolatokra van szükség, a Phototex használatával a lehetőségek végtelenek.

Az irodahelyiségek, várók, szállodák, kórházak, lakóterek, nyílászárók, járművek, épületek homlokzatai, üzletek dekorációja csak néhány olyan opció, ahol felhasználhatod a Phototex faltapétákat. Csak a kreativitásodon múlik, hol és hogyan alkotsz vele csodát!

PHOTOTEX – TÍPUSOK

öntapadós szövet

A Phototex többszörösen visszaszedhető és áthelyezhető öntapadós szövetet többféle kivitelben is megtalálod nálunk. Ezen felül többféle tekercsméretben és hosszúsággal kínáljuk, hogy minden munkához a leginkább passzolót választhasd.

Az alábbiakban röviden bemutatjuk az elérhető típusokat, kollégáinktól pedig bővebb felvilágosítást, javaslatokat és használati segítséget is kérhetsz, keress minket bizalommal.

PHOTOTEX ORIGINAL: a Phototex eredeti verziója. Vizes bázisú, UV és Latex festékkel nyomtatható. Ideális reklámtáblák, plakátok, liftajtó reklámok, rendezvény grafikák, ablakdekorációk készítéséhez. Üvegre és fémre is használható, kültéren és beltéren egyaránt. Áttetsző, 70% opacitással. Utánvilágítható, kontúrvágható, festhető és szitázható is. Latex festékkel kültéri használat esetén laminálófolyadék használata javasolt a kültérállóság növelése érdekében.

öntapadós szövet

PHOTOTEX S: a Phototex Original oldószeres bevonatú változata. Mindent tud, amit a hagyományos Phototex. Oldószeres (solvent, eco-solvent), vizes bázisú, Latex és UV festékkel nyomtatható. Latex és eco-solvent festékkel kültéri használat esetén laminálófolyadék használata javasolt a kültérállóság növelése érdekében.

PHOTOTEX OPAQUE (OPA): Magas fedőképességű változat, vizes bázisú, UV és Latex festékekkel nyomtatható. 99%-ban fényzáró, 20%-kal erősebb tapadású a hagyományos verzióhoz képest. Ideális falfestményekhez, faltapétákhoz, kivágott fali dekorációhoz. Élénk színű vagy foltos falakra, átfedésekhez. Nem ajánlott üvegre, fémre, márványra, lakkozott fára vagy vinyl burkolására, mert nyomot hagyhat eltávolításkor. Latex festékkel kültéri használat esetén laminálófolyadék használata javasolt a kültérállóság növelése érdekében.

öntapadós szövet

PHOTOTEX OPAQUE (OPAS): a Phototex OPA oldószeres bevonatú változata. Mindent tud, amit a Phototex OPA. Oldószeres (solvent, eco-solvent) és UV festékekkel nyomtatható. Eco-solvent festékkel kültéri használat esetén laminálófolyadék használata javasolt a kültérállóság növelése érdekében.

PHOTOTEX HIGH-TACK (EX): 50%-kal erősebben tapad a Phototex original verziókhoz képest. Vizes bázisú, Latex és UV festékekkel nyomtatható. Üvegre és fémre is használható, kültéren és beltéren egyaránt. Áttetsző, 70% opacitással. Ideális nehezebben tapadó felületekre, textúrált falakra, hosszabb távú dekorációkhoz. Utánvilágítható. Latex festékkel kültéri használat esetén laminálófolyadék használata javasolt a kültérállóság növelése érdekében. Festett gipszkartonra nem ajánlott.

öntapadós szövet

PHOTOTEX HIGH-TACK (EXS): a Phototex EX oldószeres bevonatú változata. Mindent tud, amit a Phototex EX. Oldószeres (solvent, eco-solvent) és UV festékekkel nyomtatható. Eco-solvent festékkel kültéri használat esetén laminálófolyadék használata javasolt a kültérállóság növelése érdekében.

PHOTOTEX – ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

A Phototex többszörösen visszaszedhető és áthelyezhető öntapadós szövet számos módon felhasználható. Használhatod kültéren és beltéren, rövid- és hosszútávra telepítve. Nem tesz kárt a felületben, ahová ragasztod, nem gyűrődik, nem hullámosodik és nem szakad. Akár szakember segítsége nélkül, önállóan is felragaszthatod. És ha elrontod, akkor sincs baj: óvatosan szedd vissza és helyezd fel újra, immár a helyes pozícióba.

Néhány tipp az alkalmazási területekre, ahol a Phototex faltapéták jó szolgálatot tehetnek:

öntapadós szövet

MÁRKÁK, AMELYEK BÍZNAK A PHOTOTEXBEN

A Phototex visszaszedhető és áthelyezhető faltapéták mellett az elmúlt 16 évben számos nagy márka tette le a voksát – és teszi le a mai napig. Köszönhetően a Phototex sokoldalúságának, könnyű kezelhetőségének és a környezetbarát, biológiailag lebomló és PVC mentes kivitelnek, lakossági és vállalati ügyfelek ezrei választják előszeretettel és valósítják meg elképzeléseiket a Phototex segítségével. 

öntapadós szövet


    Megosztás:

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!

Várj! Ne hagyd itt az ajándékaidat!

KÉREM