Oldószeres szitafestékek, UV szita festékek, Marabu

Last updated on március 17th, 2020 at 10:10 de.

SZAKÉRTELEM, MINŐSÉG ÉS TERMELÉKENYSÉG

Az oldószeres szitafestékek és az UV szitafestékek használata, azaz szitanyomás rendkívül sokoldalú eljárás, és olyan lehetőségeket biztosít, amelyeket más folyamattal nem, vagy csak nehézségek árán lehetséges megoldani. Ahhoz, hogy ezt a technológiát a legszélesebb körű, funkcionális és dekorációs alkalmazásokhoz használhassuk, a rugalmasság és a szakértelem elengedhetetlen. A Marabuval való szoros együttműködésünk révén mi garantáltan a Ti igényeitekhez szabott megoldásokat kínáljuk! A Marabunál évek óta élénkítik a körülöttünk lévő világot. Alkalmazási területek széles választékához készítenek innovatív festékeket az 1859-es alapításuk óta. A Marabu egyike a világ vezető szita-, digitális és tamponfesték és folyékony lamináló gyártóinak. Jelenleg több, mint 65 éves tapasztalattal rendelkezik a kiváló minőségű szitanyomó festékek gyártása terén, ipari és grafikai alkalmazásokhoz egyaránt. Nap mint nap dolgozunk velük együtt annak érdekében, hogy biztosak lehessünk: nevük és márkájuk a minőség szinonimája. Segítségükkel és támogatásukkal szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel, igényeikre szabott festékeket dolgozunk ki saját termékeikhez, és mindig a fogyasztói előnyök szempontjából határozzuk meg a minőséget. A szitafesték gyártási technológia vezetőjeként tapasztalataink minden alkalommal kivételesen megbízható eredményeket garantálnak. A Marabu segítségével számos alapanyagra tudunk festékmegoldásokat és segédanyagokat biztosítani, melyek használatával kiváló ár/érték arányú, minőségi késztermékek készíthetők. A legjobbat szeretnéd vevőidnek? Helyes. Mert a legjobbat érdemlik! Próbáld ki termékeinket és segítünk a megvalósításban!

A FESTÉK ÉS AZ ÜVEG ÖTVÖZÉSE A TÖKÉLETES DESIGN MEGSZÜLETÉSÉHEZ

Az üveg esetében – legyen szó akár palackok, flakonok, panelek, bútorok, vagy kommunikációs eszközök dekorálásáról – a gyártóknak kiemelkedővé kell tenniük a termékeiket. A Marabu az üvegfestékek vezető szakértőjeként ragyogó árnyalatok széles skáláját kínálja. Változatos designlehetőségek, alacsonyabb költségek és környezettudatosság: kevés alapanyag biztosít az üvegre jellemző, egyedülálló tulajdonságokat és kivételes sokoldalúságot. Az erre a kihívást jelentő hordozóra történő nyomtatáshoz azonban megfelelő szakértelem szükséges. A Marabu üvegre fejlesztett festékcsaládjai tökéletes megoldást kínálnak – függetlenül az iparágtól és a felhasználási területtől, ahová szánják.

ARANY ÉS EZÜST EFFEKT SZITAFESTÉKEK A KÍNÁLATBAN!

A magasfényű fémes hatásért, amely a nemesfémek ragyogását kölcsönzi, sokkal kedvezőbb áron.

OLDÓSZERES SZITAFESTÉKEK ÉS UV SZITAFESTÉKEK A LEGIGÉNYESEBB MUNKÁK KIVITELEZÉSÉHEZ IS!

MŰANYAG PALACKOK, FLAKONOK NYOMTATÁSA

Közvetlenül a PE, PP és PET palackokra és egyéb műanyagból készült tárolókra, flakonokra, tubusokra nyomtatni rengeteg módon lehetséges, de igazi kihívás. A szitanyomás itt is elsődlegesen javasolt nyomtatási technológia. A festékeknek meg kell felelniük a növekvő vevői igényeknek, előírásoknak és ezek mellett még egyedinek is kell lenniük. Egyre nagyobb az igény az alacsony migrációjú festékek iránt, az egészség megóvása szerencsére kiemelt kérdéssé kezd válni. Rendelkezünk megoldásokkal a közvetlenül az étellel, folyadékkal érintkező csomagolásokra is! A PE, PP, PET és más műanyagokból készült palackok nyomtatása számos lehetőséget és kihívást rejt. A testreszabott dizájn egyedi, jellegzetes üzenetet hordoz, lehetővé téve a termékek kiemelkedését a vetélytársak közül. A műanyag csomagolások – mint például a palackok és tubusok – lehetnek sokféle alakúak és méretűek. Ezen felül, az alapanyag maga is lehet más és más: változhat színben, rendelkezhet különböző hajlékonysággal. A Marabu szitafestékei biztos választást nyújtanak: kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre és keresik meg Veled együtt a számodra leginkább megfelelő festéksorozatot a széles választékból!

Az egyedi címkék sem jelentenek számunkra kihívást. Kiváló fedőképességű, magas fényű vagy éppen matt festékeink megadják azt a luxusérzetet, amelyet vevője keres. Kivételes ellenállással együtt a mechanikai igénybevételek esetén.

KAPCSOLÓTÁBLÁK ÉS ÉRINTŐKÉPERNYŐK

Tudjuk, hogy a fóliatasztatúrák, érintőképernyők és irányítópanelek végső használati helyükön igen komoly mechanikai igénybevételnek vannak kitéve, így az ezekre szánt festékek alapvető követelménye a tartósság, ellenállóság, valamint szennyeződéstaszító képesség. A kezelőpaneleknek megbízhatóan kell működniük, könnyen használhatónak és kivételesen strapabírónak kell lenniük a szennyeződésekkel vagy a nedvességgel szemben. Minden formában és méretben kaphatók, amelyek végtelen tervezési lehetőségeket teremtenek. Számos eszközön (számítógép, okostelefonok, fogyasztói elektronika) a membránkapcsolókat egyre inkább üvegpanelek vagy érintőképernyők váltják fel. Az elektronika és a legmodernebb üvegtermékek kombinációja tartós felületeket eredményez, amelyek tisztán tarthatók – így például orvosi berendezések és épületek vezérlése számára alkalmasak. A 3C alkalmazási területek/ eszközök (3C = számítástechnika, kommunikáció és fogyasztói elektronika) számára fejlesztett, magas fedőképességű Marabu szitafestékek megfelelnek az érintőpanel-piac szabványos ellenállósági és denzitással kapcsolatos követelményeinek. A Marabu segítségével oldószeres szitafestékek és UV szitafestékek is megtalálhatóak kínálatunkban ezekre az alapanyagokra.

MARABU AZ AUTÓIPAR SZÁMÁRA

Autóvásárlás során a vevő nagyon kritikus, ami természetes. Különösen figyel azokra a részletekre, amelyek láthatóak. A szitanyomás annak ragyogó színeivel és sokoldalúságával kulcsszerepet játszik az autóiparban is. Rengeteg aprónak tűnő részlet készül szitanyomással, mint például a műszerfal egyes elemei, mintái, a sebességmérők és kapcsolók grafikái. A kihívás abban rejlik, hogy ezek a nyomtatott grafikák ellen kell, hogy álljanak a magas hőmérsékletnek, kopásnak, vegyszereknek, nagyfokú mechanikai igénybevételnek. Így az ezeken a felületeken használt festékeknek olyan tulajdonságokkal kell rendelkezniük, mint kiváló kültérállóság, erős tapadás, izzadságálló képesség, rugalmasság. Oldószeres és UV szitafestékeinkre itt is számíthatsz! Fentieken túl az alábbiakhoz kínálunk oldószeres és UV szitafestékeket (a teljesség igénye nélkül):

 • háztartási gépek
 • útjelző és egyéb jelzőtáblák
 • azonosítókártyák, hitelkártyák, bankkártyák
 • sportfelszerelések
 • textilek
 • optikai lemezek
 • játékok
 • Point of Sale alkalmazási területek (POS, POP)
 • reklámajándékok
 • fóliák, papírok
 • fémek, fa, kompozit anyagok

 

Keresd kollégáinkat bizalommal, amennyiben szitafestékre van szükséged, megkeressünk számodra és az alapanyag számára a legmegfelelőbbet!

Nézd meg a többi szitanyomáshoz ajánlott termékünket is »»»


  Megosztás:

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!