Vizes bázisú textilfestékek

Last updated on március 28th, 2020 at 02:03 du.

ACHITEX MINERVA S.P.A. – A VEGYIPAR MEGHATÁROZÓ KÉPVISELŐJE

70 évnyi folyamatos kutatás-fejlesztés, melyet a legújabb technológiák segítségével végeznek, – nem elhanyagolva a minőséget, a biztonságot és a környezetvédelmet – teszi azzá az Achitex Minerva-t, aki. Egy a világ több, mint 60 országában jelen lévő, megfizethető termékeket kínáló üzleti társsá. Legjelentősebb partnerei közé tartoznak a világ vezető textilipari, építőipari, festék- és üvegszálipari vállalkozásai, melyre méltán lehet büszke. Az Achitex Minerva S.p.A. számára a kutatás-fejlesztés, a szerviz, az együttműködés, a minőség és a környezetvédelem a kulcs a versenyképességhez azokban az iparágakban, ahol termékeit használják.

TEXTILIPARI DIVÍZIÓ

Az Achitex Minerva textilipari divíziója teljes termékskálát kínál minden felhasználáshoz a fonástól egészen a nyomtatási folyamatokig. Termékeik kutatását és fejlesztését mindig a partnereivel együttesen végzi. Ez lehetőséget teremt számukra, hogy folyamatosan az élvonalban legyenek. Ami pedig egy nagyon sikeres alapot biztosít mindenki számára a gyártótól a végfelhasználókig.

SZITANYOMTATÁS

Az Achitex Minerva S.p.A. sokéves tapasztalatát a textiliparban betöltött szerepének köszönheti. A szitanyomtatásban használatos termékek teljes termékskáláját fejlesztette ki. Jellemzői: a magas teljesítmény és a környezetbarát összetétel. Kutatás-fejlesztés laboratóriumuk – meghallgatva a végfelhasználók és a divatcégek kérését – magas műszaki teljesítményű termékeket fejleszt ki, melyeket a világ minden táján használnak. A szitanyomtatási anyagok termékskálája tartalmaz éppúgy vizes bázisú festékeket, mint mylar anyaghoz ragasztót, discharge anyagokat, rugalmas fehéreket, fedőlakkokat és transzparens bázisokat is. A vevői elégedettség megnyilvánul a minőségben is. Laboratóriumuk kész arra, hogy a vásárlóink bármilyen egyedi problémáját megoldja, még egyedi fejlesztésű festékek fejlesztésével is, szem előtt tartva az egyéni igényeket, elvárásokat.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és Veled együtt megnézzük, hol és miben lehetünk segítségedre a fejlődésben, a még nagyobb fokú vevői elégedettség kialakításában!

Nézd meg a többi szitanyomáshoz ajánlott termékünket is »»»


    Megosztás:

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!