Marabu tamponfestékek

Last updated on március 28th, 2020 at 01:39 du.

A több évtizedes fejlesztéseknek köszönhetően mára a tamponfesték és a tamponnyomás a nyomdaipar állandó és megkerülhetetlen szereplője lett. Nem csoda, hiszen egyedül ez a technológia alkalmas a nem sík felületek nyomtatására. A tamponnyomás egy igen sokoldalú eljárás, ami biztosítja a kiváló minőséget a dekorációk, a jelölések és azonosítás területén is.

MIT KELL TUDNOD A MARABU TAMPONFESTÉKEKRŐL?

A Marabu tamponfestékek az összes nyomógépre kiválóan alkalmasak és tökéletesen működnek minden felületen. Ráadásul a Marabu termékpalettájában több, mint 10 különböző tamponfesték sorozat is megtalálható, melyek teljes mértékben lefedik a tamponnyomásnál használatos alapanyagok körét. Legyen szó akár 1 vagy 2 komponensű festékekről, segédanyagokról, melyekkel a festékek minden paramétere beállítható.

OLVASS TOVÁBB A MARABU-RÓL ITT >>>

MIBEN JOBBAK A MARABU TAMPONFESTÉKEK MÁS TAMPONFESTÉKEKNÉL?

A Marabu tamponfestékek több, mint 160 éves nyomdaipari tapasztalattal büszkélkedhetnek. A Marabu, így a CSH kínálatában is megtalálhatóak a régebbi, jól bevált festékcsaládok és a legújabb elvárásoknak megfelelő festékcsaládok is (pl. TPX, TPSP, stb.). Így akár textilnyomtatáshoz, akár vízbázisú nyomtatáshoz is többféle tamponfesték-megoldást tudunk kínálni.

KINEK AJÁNLJUK A MARABU TAMPONFESTÉKEKET?

Minden magyarországi nyomda és dekorációs cég számára! Hiszen a Marabu festékek nagyon könnyen kezelhetőek, kiváló minőségűek és remek ár-érték arányt képviselnek, így mind a grafikai, mind az ipari felhasználók gyorsan megtalálják majd a nekik megfelelő festékeket. Ha mégis bizonytalan vagy abban, hogy melyik a számodra leginkább megfelelő festék, kérd szakértő kollégáink segítségét! Mi teljeskörű támogatást nyújtunk, beleértve a tesztelési lehetőséget is, saját alapanyagodra.

MIÉRT A CSH-T VÁLASZD, HA TAMPONFESTÉKET SZERETNÉL?

Már 2003 óta imádjuk mi is és ügyfeleink is a Marabu festékeit. Ráadásul két olyan kiváló szakemberrel is rendelkezünk, akik igen komoly tapasztalattal bírnak ebben a nyomdaipari technológiában. Így ügyfeleink remek kezekben és 100% biztonságban vannak nálunk!

MARABU TAMPONFESTÉK KÍNÁLATUNK:

  1. UV TAMPONFESTÉKEK (TAMPACURE – TPC)

A Marabu UV tamponfestékek elképesztően sokoldalúak. Kifejezetten olyan nyomtatásokhoz fejlesztették ki őket, ahol a nyomtatás után nagyon szűkös időn belül szükség van a tovább feldolgozásra és az extrém mechanikai-, illetve kémiai ellenállóképességre. Mindezeken túl számtalan alapanyagra kiválóan használható, pl.: ABS, akril üveg, fém, polisztirén, kemény PVC, poliamid, polikarbonát, előkezelt polietilén (PE) és polipropilén (PP).

  1. OLDÓSZERES TAMPONFESTÉKEK

A Marabu oldószeres tamponfestékek szintén nagyon sokoldalúak. Ráadásul a Marabu kínálatában több, mint 10 különböző tulajdonságú ilyen festékcsalád található. Ezek mind tökéletesen lefedik a tamponnyomáshoz használt alapanyagokhoz alkalmazható festékeket. Felhasználási körük igen széles, pl. gyerekjátékok, membránfóliák, hitelkártyák, háztartási gépek, orvosi műszerek, textilek, stb.

A MARABU TAMPONFESTÉKEK TULAJDONSÁGAI ÉS A HOZZÁJUK KAPCSOLÓDÓ ALAPANYAGOK

A CSH szakértői szívesen segítenek kiválasztani a számodra leginkább megfelelő Marabu tamponfestékeket!

Nézd meg a többi tamponnyomáshoz ajánlott termékünket is »»»

 


    Megosztás:

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!