Ipari fóliák Macdermid Autotype

Last updated on március 28th, 2020 at 02:00 du.

A MacDermid Autotype a világ piacvezető gyártója ipari felületkezelt poliészter fóliák tekintetében. Elsősorban autóipari és elektronikai ipari felhasználásuk jellemző ezeknek a kimagasló minőségű termékeknek. A vállalatot 1868-ban alapították, a több mint 140 éves tapasztalat segít a partnereknek sikerre vinni a termékeiket a gyártó vezető technológiáinak segítségével. Kapcsolótáblák fóliáihoz gyártott termékeik felületkezelése elsősorban szitanyomással és digitális nyomtatással történik, egyre elterjedtebb az FIM/IMD (film insert moulding / inject moulding decoration) technológiával történő felületnemesítés is.  A vállalat különleges technológiai ismereteket gyűjtött és használ a fóliák felületkezelése terén. Ezzel átalakítva az alapanyagokat nyomtathatóság szempontjából, illetve a felülettel szemben támasztott igényekkel szemben. A cég elkötelezett a vevőkör igényeinek megfelelő állandó minőségű termékek gyártására.

IPARI FÓLIÁK – MACDERMID AUTOTYPE – FILM INSERT MOULDING

A MacDermid Autotype egy világszintű szereplője a magas minőségű felületkezelt ipari fóliák piacának, melyet nyomtatási, autóipari és elektronikai iparba szánnak. A Film Insert Moulding terméksorozat hőformázható keményített felületű ipari fóliákat foglal magába, melyek megfelelnek az autóipari és telekommunikációs ipar előírásainak és igényeinek.

Nézd meg a többi szitanyomáshoz ajánlott termékünket is »»»


    Megosztás:

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!