Szitafestékek, oldószeres, vizes bázisú, SICO plakátfestékek

Last updated on március 28th, 2020 at 02:04 du.

SZITAFESTÉKEK – SICO SCREEN INKS

Név, mely egyet jelent a minőséggel. Beszállítónk, a SICO Screen Inks egy nagy múltú belga vegyipari vállalkozás, amely szitafestékek és egyéb kiegészítő terméket (pl. nyomtatható ragasztók, kaparós sorsjegyekhez való szitafesték UV és oldószeres változatban is) gyártására specializálódott.

A termékkínálatuk igen széles körű: éppúgy megtalálhatóak a textilnyomtatáshoz, a papír- vagy karton nyomtatásához szükséges szitafestékek és segédanyagok, mint a műanyag- vagy ponyva nyomtatásához való festékek, vegyszerek.

Segítségükkel még színesebbé tudtuk tenni termék portfóliónkat, hogy mindenki, aki a szitanyomásban tevékenykedik, valóban megtalálhassa nálunk a számára szükséges anyagokat, szolgáltatásokat.

A SICO hosszú évek gyártási tapasztalatának és elismertségének köszönhetően, mint KKV gyorsan és rugalmasan képes reagálni partnerei igényeire. Minden új eszközzel rendelkeznek, melyre a termékfejlesztések során szükség lehet, így a legújabb fejlesztéseket is könnyedén képesek elvégezni. Terméktámogatásuk és műszaki tanácsadásuk pedig minden igényt kielégít, amely a szitanyomás során felmerülhet!

Termékeik széles skálája abban segít minket, hogy minden felhasználási területre a megfelelő terméket tudjuk adni.

Szervezeti felépítésük és sokéves szakmai tapasztalatuk lehetővé teszi, hogy gyorsan és a vevők valós igényeire fókuszálva kínálják megoldásaikat. Ez a gyakorlatban azt jelenti például, hogy legyen szó akár kisméretű, akár nagyobb projektekről, mindkét esetben számíthatunk rájuk mintázások, festékkeverés, vagy akár egyéb, speciális kérés esetén.

Telephelyük Merchtemben van, mely Brüsszel északi részén található. Innen irányítják a vállalatot, mely a világ minden tájára szállít.

Örömünkre szolgál, hogy partnereink közt tudhatjuk őket, segítségükkel pedig számodra is tanácsot adhatunk és személyre szabott megoldásokat kínálhatunk!

Nézd meg a többi szitanyomáshoz ajánlott termékünket is »»»


    Megosztás:

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!