MARABU VINYL APPLIKÁLÓ FOLYADÉKOK

applikáló folyadékok

A Marabu vinyl applikáló folyadékok úgy lettek tervezve, hogy gyorssá és egyszerűvé tegyék a nyomásérzékeny vinylek és matricák felhelyezését azáltal, hogy időt biztosítanak a grafika végső helyre illesztésére és a légbuborékok eltávolítására a végleges tapadás előtt. A Marabu applikáló folyadékok nedvesítik a felületet, lehetővé téve a grafika csúsztatását, míg azt a végleges helyére nem pozícionáljuk. Többé nem kell aggódnod amiatt, hogy dekoráció azelőtt a felületre ragad, hogy a helyére illesztetted volna! A Marabu applikáló folyadékok használata kifejezetten javasolt nagyméretű grafikák felhelyezésekor.

Az Action Tac, Splash és Window Juice applikáló folyadékok segítségével könnyebbé válik a vinylek felhelyezése és segítségükkel megfeledkezhetsz a tapadás előtti légbuborékok kialakulásáról is. A Grafix Gone pedig lágyítja a ragasztót a maradványok egyszerűbb eltávolításért. Nem károsítja a műanyagokat és a használatával nincs szükség további tisztításra sem.

A teljes választék az alábbi termékeket tartalmazza:

Action Tac®:

A Marabu Action Tac® használatra kész applikáló folyadék a nyomásérzékeny vinylek és matricák könnyű felhelyezése érdekében lett kifejlesztve. Kevésbé agresszív, mint a többi folyadék a piacon. Nem támadja meg a transzferfóliát, és nem okoz elváltozást. Minden típusú és minőségű vinylhez használható. Kellemes az illata és nem káros az összetétele sem. Kiváló előkészítéshez és tisztításhoz is.

applikáló folyadékok

Window Juice®:

Egyedülálló, gazdaságos applikáló folyadék, amely nagyszerűen alkalmazható üveg felületek és ablakok nedvesítésére. Kitolja azt az időt, amíg felhelyezhető a grafika, és kiküszöböli a buborékokat és a ráncokat. A Window Juice® szélsőséges időjárási körülmények között is működik és lehetővé teszi a transzferfólia gyors eltávolítását. Felhasználóbarát, biztonságos és könnyen használható.

applikáló folyadékok

Grafix Gone®:

Lágyítja a ragasztót, így a maradványok 90 másodpercen belül eltávolíthatók a legtöbb felületről. Nem égeti meg a legtöbb műanyagot és nem árt a latex festéknek sem. A kellemes illatú Grafix Gone® használatával a ragasztómaradványok eltávolítása után nincs szükség külön tisztításra. Használhatóság: festett felületek, üveg, polikarbonát, habkarton, plexi, sztirol.

applikáló folyadékok

Splash®:

A Splash® koncentrátum a legköltséghatékonyabb applikáló folyadék a piacon nyomásérzékeny vinylekhez és matricákhoz. A szakemberek több mint 14 éve használják és ajánlják ezt a terméket. Egyedülálló koncentrált formula, professzionális termék kiváló áron. Megnedvesíti a felületet, lehetővé téve a grafika helyére csúsztatását. Elősegíti a gyorsabb tapadást. Kifejezetten javasolt nagyméretű grafikák felhelyezésekor. A 236ml-es koncentrátumból körülbelül 3,8L applikáló folyadék készíthető.

applikáló folyadékok

Nézd meg a többi digitális nyomtatáshoz ajánlott termékünket is »»»


    Megosztás:

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!