MARABU MARASHIELD UV SZÁRADÁSÚ FOLYÉKONY LAMINÁLÓK

UV száradású folyékony laminálók

A Marabu MaraShield UV száradású folyékony laminálók verhetetlen előnyöket kínálnak a hagyományos bevonatokhoz képest. Segítik a jobb tapadást a táblanyomtatás során, hosszútávú felületvédelmet biztosítanak, a széles választéknak köszönhetően pedig szinte bármilyen felületre használhatók.

A Marabu MaraShield UV száradású folyékony lamináló termékek által biztosított figyelemfelkeltő, professzionális végeredmény is olyan előny, amelyet nem szabad alábecsülni. Akár fényes, akár matt a fedőréteg a nyomaton, az igényes kivitelezés fel fogja hívni magára a figyelmet.

A nagyfokú kopásállóság, vegyi anyagokkal-, UV sugárzással szembeni ellenállás, vagy akár graffiti feliratok és a nedvesség elleni védelem pedig a hab a tortán.

Száradásukhoz (térhálósodás) UV-fényre, felhordásukhoz pedig – az egyenletes rétegvastagság elérése érdekében – felhordó berendezésre (pl. Bürkle LFC) van szükség.

UV száradású folyékony laminálók

TIPP: BÜRKLE LFC 1300, 1600 és 2100 felhordó berendezéseink alkalmasak az UV száradású lamináló folyadékok egyenletes rétegben történő felvitelére. A Bürkle LFC sorozatról itt olvashatsz bővebben: https://csh.hu/termek/digitalis-nyomtatas/laminalogepek/

A Marabu MaraShield UV száradású folyékony laminálók előnyei:

  • Alacsonyabb anyagköltségek: A folyékony bevonatok kevésbé költségesek, mint a laminálófóliák, függően anyagtól és alkalmazási területtől függően
  • Alacsonyabb feldolgozási költségek: folyékony kivitelének köszönhetően nincs szükség időigényes anyagvágási folyamatra a használatához
  • Célzott felhasználásra tervezve: többféle bevonat a különféle felhasználási területre tervezve, egy “mindenre jó”, univerzális bevonat helyett
  • Állandó minőség: Gépi felhordás az ipari- és bármikor reprodukálható minőség érdekében – merev és rugalmas hordozókon
  • Első osztályú végeredmény: akár fényes, akár matt, bevonataink teljes és egyenletes fedést biztosítanak „narancshéj”-hatás (orange peel effect) nélkül.

Marabu MaraShield UV-PGL

Az UV inkjet festékek gyakran tapadási problémával küzdenek bizonyos hordozón, például üvegen. Hatékony tapadás érhető el felhordógépes felvitellel az üveglapok teljes felületén a MaraShield UV-PGL termékünkkel, mely előkezelőként is használható. A nyomtatott alapanyagra felhordva hosszútávú felületvédelmet biztosít. A MaraShield UV-PGL kétkomponensú, szilikonmentes és átlátszó, magas mechanikai és kémiai ellenállóságot biztosít.

UV száradású folyékony laminálók

Marabu MaraShield UV-RGX

A MaraShield UV-RG továbbfejlesztett változata. Fényes bevonat felhordógépes felvitelhez, tintasugaras nyomatokhoz merev hordozón, például: műanyag és akril lemezek, alumínium kompozit panelek, (Dibond®), kartonok és hullámkartonok. Minden elterjed UV és LED inkjet festékkel készített nyomaton használható.

UV száradású folyékony laminálók

Marabu MaraShield UV-RMX

A MaraShield UV-RM továbbfejlesztett változata. Matt bevonat felhordógépes felvitelhez, tintasugaras nyomatokhoz merev hordozón, például: műanyag és akril lemezek, alumínium kopozit panelek, (Dibond®), kartonok és hullámkartonok. Minden elterjed UV és LED inkjet festékkel készített nyomaton használható.

UV száradású folyékony laminálók

Marabu MaraShield UV-AG (Anti-graffiti)

A MaraShield UV-AG könnyű graffiti és szennyeződés eltávolítást tesz lehetővé, az eredeti nyomat sérülése nélkül. Kemény PVC, ABS, polikarbonát, PET-G és alumínium kompozit lemezek (pl. Dibond) bevonatainak védelmére ajánljuk. Használatához felhordó berendezésre van szükség az egyenletes rétegvastagság és megfelelő száradás érdekében.

Marabu MaraShield UV-CBG

A MaraShield UV-CBG tekercses laminálóval való felvitelre alkalmas, karton hordozókhoz, például:  displayek, különböző Reboard® anyagból készített belsőépítészeti elemek és termékcsomagolások.

UV száradású folyékony laminálók

Marabu MaraShield UV-FXG

A MaraShield UV-FXG UV száradású folyékony bevonat rugalmas hordozók (pl. öntapadós PVC, lágy PVC) nyomatainak védelmére lett tervezve. Használatához felhordó berendezésre van szükség az egyenletes rétegvastagság és megfelelő száradás érdekében. Fényes bevonatot biztosít a nyomaton.

UV száradású folyékony laminálók

Marabu MaraShield UV-FXM

A MaraShield UV-FXM UV száradású folyékony bevonat rugalmas hordozók (pl. öntapadós PVC, lágy PVC pl. ponyva) nyomatainak védelmére lett tervezve. Használatához felhordó berendezésre van szükség az egyenletes rétegvastagság és megfelelő száradás érdekében. Matt bevonatot biztosít a nyomaton.

UV száradású folyékony laminálók

Marabu MaraShield UV-CGL

A MaraShield UV-CGL több színben elérhető folyékony bevonatot üvegfelületek felhordógéppel történő bevonására tervezték. A kétkomponensű, magas fedőképességű MaraShield UV-CGL folyékony bevonat egyaránt használható a digitális nyomatok kiemelésére és fali panelek, munkafelületek, üvegajtók stb. teljes befedésére (edge to edge). Kiemelkedő tapadást és magas ellenállást biztosít a kémiai és mechanikai behatások ellen.

UV száradású folyékony laminálók

Nézd meg a többi digitális nyomtatáshoz ajánlott termékünket is »»»


    Megosztás:

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!