Ipari direkt textilnyomtatók

csh_textilnyomtato_aeon_compact

Last updated on március 28th, 2020 at 01:33 du.

AEOON DIREKT TEXTILNYOMTATÓK A MAGYAR PIACON! Felejtse el a korlátokat!

AEOON TEXTILNYOMTATÓK TERMÉKSKÁLÁJA

Hozd ki a legjobbat a designból… Egy személyre szabott nyomtató segítségével, melynek  maximális sebessége 1280 ruhadarab óránként! (A4)

AEOON COMPACT TEXTILNYOMTATÓK

Azon vállalkozások számára, amelyek most akarnak belépni a direkt textilnyomtatási piacra, vagy egyszerűen csak kevés helyük van óránként akár 950 fehér és világos, illetve akár 150 sötét színű anyagra (A/4 nyomtatási méretben, függően a képanyagtól, a felbontástól és a gép konfigurációjától).

AEOON KYO TEXTILNYOMTATÓK

Kifejezetten ipari termelésre! Képes sötét és világos színű textilanyagokra történő nyomtatásra egyaránt. Moduláris felépítésű! Akár 1280 póló óránkénti nyomtatást is tud A/4 méretben, világos és fehér alapanyagokra (függően a nyomtatásra kerülő képtől és annak felbontásától).

AEOON KYO HYBRID TEXTILNYOMTATÓK

Egyesíti a digitális és szitanyomtatás előnyeit, csökkenti a fehér szín nyomtatásának költségét, mindezt úgy, hogy óránként akár 1280 póló nyomtatására képes!

AEOON FLATBED

Nagy sebességű, síkágyas UV nyomtató ipari felhasználásra! Súrolja a hagyományos nyomtatási méretek határait! Lehetővé teszi felhasználói számára, hogy olyan sík felületű alapanyagokra nyomtassanak, mint a fa, üveg vagy éppen a papír. A síkágyas nyomtatóik négy különféle formátumban érhetők el, 2400 × 3750 mm maximális asztalmérettel.

PTB ELŐKEZELŐ RENDSZER

Akár 930 alapanyag előkezelése óránként! Az előkezelés nyomtatón kívül történő elvégzésének előnyei: lecsökken a nyomtatásra fordított idő, növekszik a termelékenység, a szétpermetezett előkezelő anyag nem okoz problémát a nyomtatóban, az ilyen módon előkezelt anyagok külön tárolhatók! Az aeoon nyomtatók által használt festékek vízbázisúak és környezetbarát összetételűek – egyaránt megkapták az Oeko-tex és a GOTS (Global Organic Textile Standard) minősítést.

AEOON HŐPRÉS

Pneumatikus hőprés. Úgy terveztük, hogy garantáljuk a nyomtatott eredmény legjobb eredményeit és hosszú élettartamát. Több kérdése van a hőpréssel kapcsolatban? Keressen minket!

AEOON SZÁRÍTÓ

Gázos vagy elektromos kivitelben! További, egyedi specifikációk megadásának lehetőségével!

AEOON SPEEDY-T

Speedy-T hajtogatógép óránként akár 500db összehajtogatására is képes!

KÖRNYEZETBARÁT, VÍZBÁZISÚ FESTÉKEK!

AZ AEOON TEXTILNYOMTATÓK ELŐNYEI

Az aeoon nyomtató megoldásai úgy lettek kifejlesztve, hogy dolgozói érezhessék, a nyomtató van értük, nem pedig fordítva…”

  • Rugalmasság: így egy vállalkozás adott igényeire alakíthatók
  • Gyorsaság: így bármely igénynek megfelelnek
  • Testre szabhatóság: ezáltal alkalmazkodnak a változásokhoz
  • Egyszerű kezelhetőség: így minimálisra csökkenthetők a gyártási folyamat lépései
  • Környezetbarát működés: mert a természet fontos!

AEOON = ÚJ KATEGÓRIA A DIREKT TEXTIL NYOMTATÁSBAN

Az aeoon Technologies céget 2011-ben alapították Ausztriában, azzal a küldetéssel, hogy a digitális textilnyomtatást a nagy volumenű, ipari gyártási igényeknek megfelelően alakítsák. A cég központja Tirolban, az osztrák Alpok csodálatos környezetében található. Már alapításuk évében – nagy érdeklődés mellett – bemutatták első prototípus DTG nyomtatójukat a hamburgi FESPA-n.

AZ AEOON TERMÉKCSALÁD TAGJAI

AEOON KYO TEXTILNYOMTATÓK

– moduláris felépítés

Az aeoon Kyo sorozat digitális direkt textilnyomtatóit kifejezetten ipari termelésre alkották. Képesek sötét és világos színű textilanyagokra történő nyomtatásra egyaránt. A Kyo sorozat nyomtatói moduláris felépítésűek, ami annyit jelent, hogy a nyomtatófejek száma, azok elhelyezése, illetve a nyomtató tálca mérete egyaránt testre szabható, az adott ügyfél egyedi igényeinek megfelelően.

Piacra kerülése óta az aeoon Kyo sorozat nyomtatóit folyamatosan fejlesztik, az egyik verzióban fehér csatornák nélküli kialakítással – két magenta, két cián, két fekete és két sárga festékcsatornával – akár 1280 póló óránkénti nyomtatást is tud A/4 méretben, világos és fehér alapanyagokra (függően a nyomtatásra kerülő képtől és annak felbontásától).

A cég 2018-ban egy újabb fejlesztési lépcsőként mutatta be a digitális és szitanyomtatást ötvöző Kyo Hibrid sorozatot, melyek egyesítik a digitális és szitanyomtatás előnyeit, csökkentik a fehér szín nyomtatásának költségét, mindezt úgy, hogy óránként akár 1280 póló nyomtatására képesek.

AEOON COMPACT TEXTILNYOMTATÓK

– helytakarékos, mégis termelékeny

A gyártó 2016-ban bemutatta az aeoon Compact sorozatot, amely kiváló DTG nyomtató azon vállalkozások számára, amelyek most akarnak belépni a direkt textilnyomtatási piacra, vagy egyszerűen csak kevés helyük van a termelő gép számára. Ezt a sorozatot az osztrák gyártó úgy alkotta meg, hogy meghallgatta vásárlóinak igényeit, és azokat figyelembe véve tervezte meg új gépeit, amelyek ezáltal minden szempontból kiszolgálják a piac elvárásait.

Az aeoon Compact sorozat nyomtatói kisebbek és elegánsak, mindemellett ugyanolyan strapabírók, mint a már jól ismert aeoon Kyo sorozat készülékei.

A nyomtatók méretben ugyan kisebbek, viszont nyomtatási sebességük és termelékenységük megegyezik „nagyobb testvéreikkel”. Az aeoon Compact sorozat gépeivel nyomtathatunk óránként akár 950 fehér és világos, illetve akár 150 sötét színű anyagra (A/4 nyomtatási méretben, függően a képanyagtól, a felbontástól és a gép konfigurációjától).

Az aeoon Compact sorozat nyomtatói elérhetők négy vagy nyolc nyomtatófejes konfigurációban, 600 dpi-s natív felbontással, 2558 fúvókával és akár 40 kHz teljesítménnyel. A négy nyomtatófejes változat CMYK-ban tud nyomtatni fehér és világos szövetekre. A nyolc nyomtatófejes változat nyomtathat akár dupla CMYK nyomtatófejekkel világos és fehér szövetekre, vagy CMYK és fehér konfigurációban bármilyen, akár sötét színű szövetekre is! Az aeoon Kyo sorozathoz hasonlóan a Compact sorozat nyomtatóihoz is elérhetők a könnyen cserélhető tálcák. A tálcák rendelhetők több különböző sztenderd méretben, de kaphatók speciális méretű tálcák is. A felhasználók egyetlen gomb megnyomásával könnyen és gyorsan cserélhetik a nyomtató tálcáját.

AEOON FLATBED SOROZAT

– ipari, UV síkágyas nyomtatók

Az aeoon a fent bemutatott nyomtatók mellett kifejlesztette síkágyas nyomtató sorozatát is, amely lehetővé teszi felhasználói számára, hogy olyan sík felületű alapanyagokra nyomtassanak, mint a fa, üveg vagy éppen a papír. A síkágyas nyomtatóik négy különféle formátumban érhetők el, 2400 × 3750 mm maximális asztalmérettel.

AEOON PTB PRETREATMENT SOROZAT

– az előkezelés sem kérdés!

Az aeoon 2017-ben mutatta be PTB Pretreament, azaz előkezeléssel ellátott gépeit. Az új sorozatot úgy tervezték, hogy lépést tartsanak az aeoon direkt textil nyomtatók kiemelkedően magas nyomtatási sebességével, így képes akár 930 alapanyag előkezelésére óránként. Az előkezelés nyomtatón kívül történő elvégzésének előnye, hogy lecsökkenti a nyomtatásra fordított időt, ezáltal növeli a termelékenységet, továbbá a szétpermetezett előkezelő anyag nem okoz problémát a nyomtatóban, az ilyen módon előkezelt anyagok pedig külön tárolhatók. Az aeoon nyomtatók által használt festékek vízbázisúak és környezetbarát összetételűek – egyaránt megkapták az Oeko-tex és a GOTS (Global Organic Textile Standard) minősítést.

 

Nézd meg a többi digitális nyomtatáshoz ajánlott termékünket is »»»


    Megosztás:

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!

Várj! Ne hagyd itt az ajándékaidat!

KÉREM