Hírek

Last updated on március 28th, 2020 at 10:01 de.

Értesülj elsőként a nyomdákat és reklámdekorációs cégeket érintő legfrissebb hírekről!

Mi köze a ragasztópornak a digitális nyomtatáshoz?

Dátum:

Ismerd meg a DTF nyomtatást, azaz digitális transzferfóliára nyomtatást. Olcsó, gyors és minőségi mód a digitális nyomtatásra pamut, poliészter és kevert szálas textilekre és tárgyakra is.

Tovább
csh_csapat_koronavirus_3

TÁJÉKOZTATÁS A KORONAVÍRUSSAL ÉS A VESZÉLYHELYZETTEL KAPCSOLATBAN

Dátum:

Itt összegyűjtöttük és folyamatosan frissíteni fogjuk a jelenlegi és leendő Ügyfeleinket érintő legfontosabb információkat.

Tovább
csh_tablanyomtatas_tapadas

TÁBLANYOMTATÁS – TAPADÁSI PROBLÉMÁK – MEGOLDÁSOK

Dátum:

PRIMER P2 – A POLIPROPILÉN (PP) HORDOZÓKRA, PRIMER P4 – ÜVEGFELÜLETEKRE, MARA®SHIELD UV-PGL FELÜLETVÉDELEMRE.

Tovább
csh_marabu_1

MARABU – MIT HOZOL KI BELŐLE?

Dátum:

Marabu: a világ egyik vezető szita-, digitális-, tamponfesték és folyékony bevonat gyártója több, mint 20.000 termékből álló portfólióval.

Tovább
csh_inkjet_festek

INKJET FESTÉKEK ÉS FÉLELMEK

Dátum:

A Marabu inkjet festék valós megoldás azok számára, akik nem szeretnének lemondani az alternatív festékek által biztosított jelentős költségmegtakarításról, de aggódni sem szeretnének a nyomatminőség, vagy a nyomtató – és alkatrészei – meghibásodása miatt.

Tovább
csh_kezfertotlenito_1

HIDROALKOHOLOS KÉZTISZTÍTÓ – SAATILIFE

Dátum:

A SAATILife hidroalkoholos kéztisztító gélt kifejezetten kéztisztításra tervezték a legkiválóbb összetevőkből, citrus illatú, minden minőségi követelménynek megfelel.

Tovább
kéztisztító gél

KÉZTISZTÍTÓ GÉL AJÁNDÉKBA A CSH-TÓL

Dátum:

SAATI kéztisztító gél csomagot ajándékoztunk az ELTE Bárczi Gusztáv Gyakorló Általános Iskola és Gyógypedagógiai Módszertani Központnak.

Tovább
csh_szellemkep_1

SZELLEMKÉP ELTÁVOLÍTÁSA

Dátum:

Szakértőink összegyűjtötték a szellemkép eltávolítására vonatkozó legjobb tanácsokat és megoldásokat. Előzd meg a problémák kialakulását!

Tovább
csh_tamponnyomas_1

TAMPONNYOMÁS, TAMPONGUMI, KLISÉ

Dátum:

Tamponnyomás technológiai betekintés: a tampongumi, formája, mérete, keménysége, ápolása, a klisé, leggyakrabban használt fajták, stb.

Tovább

SZITANYOMÓ SABLON – A MINŐSÉGI NYOMTATÁS ALAPJA

Dátum:

Összegyűjtöttük, hogy mire kell figyelned ahhoz, hogy minőségi nyomatokat állíthass elő a szitanyomó sablon segítségével.

Tovább
csh_inkjet_festek_szett

AJÁNDÉK SZETT INKJET FESTÉKET ADUNK

Dátum:

Marabu inkjet festék szett AJÁNDÉKBA, amelyet az 1. megvásárolt szett inkjet festék mellé adunk, már 2015 óta. Minőség és költséghatékonyság.

Tovább
csh_szitanyomas

SZITANYOMÁS – A SZITÁK ARCHIVÁLÁSA

Dátum:

Szitanyomás során őrizd meg a megfelelő ár/érték arányt és gyorsítsd fel, vagy rövidítsd le a munkafolyamatokat a sziták archiválásával.

Tovább
csh_lehetosegek

LEHETŐSÉGEK ÉS FONTOS INFORMÁCIÓK LISTÁJA

Dátum:

Lehetőségek: ingyenes tanácsadás, szerviz és szállítás, nincs árfolyam változás miatti áremelés, rugalmas fizetés, ajándék szett festék, nagy raktárkészlet.

Tovább
csh_festektarto_dobozok

FESTÉKTARTÓ DOBOZOK

Dátum:

Festéktartó dobozok megbontása és visszazárása: javaslatok, tippek, trükkök, gyakorlati tanácsok a CSH szita- és tampon üzletágáért felelős szakembereitől.

Tovább
csh_festek_tippek

FESTÉK FELHASZNÁLÁS – MIRE FIGYELJ, HA NINCS MUNKA

Dátum:

Összegyűjtöttük, hogy mire kell figyelned nyomtatóid hosszabb leállítása esetén. Javaslatok a készleten felhalmozódott festék felhasználására.

Tovább
csh_jotekonysag

JÓTÉKONYSÁG TÁMOGATÁSA A CSH-TÓL

Dátum:

JÓTÉKONYSÁG a jelen helyzetben – téged is erre biztatunk! Cserébe megajándékozunk: 50%-os kedvezménnyel, 1+1 akcióval, ajándék festék szettel.

Tovább
szitagepek_csh

SZITAGÉPEK A CSH KÍNÁLATÁBAN

Dátum:

Szitagépek (Hebbecker, SPS, GPE Ardenghi) szitanyomással foglalkozó vállalkozásoknak 2020-tól még szélesebb körben, egyedi igényekre szabva.

Tovább
csh_karbantartas_oldoszeres_nyomtatokhoz

KARBANTARTÁS OLDÓSZERES NYOMTATÓKHOZ

Dátum:

Karbantartás nélkül a reklámdekorációs nyomtatással foglalkozó vállalkozásokra súlyos problémák várnak, pl. a nyomtatófej(ek) beszáradása.

Tovább
csh_festekgyarto

FESTÉKGYÁRTÓ NEMZETKÖZI TOPLISTA ELŐKELŐ HELYÉN

Dátum:

Méltán kivívott szakmai elismerés a világszínvonalú termékekkel és a több, mint 160 éves nyomdaipari tapasztalattal. A legjobb minőség, megbízható végeredmény, úttörő festékmegoldások.

Tovább
csh_textilnyomtato_aeon_compact

TEXTILNYOMTATÓ GÉP OSZTRÁK MÓDRA

Dátum:

A világhírű aeoon a 2019-es müncheni Fespa kiállításon mutatta be Compact és Kyo textilnyomtató gépeit: sebesség és minőség kompromisszumok nélkül, avagy csúcskategória osztrák módra.

Tovább
csh_colorjet_verve_mini

UV NYOMTATÓ VERHETETLEN ÁRON: COLORJET VERVE MINI

Dátum:

A ColorJet Verve Mini síkágyas UV nyomtató páratlan teljesítményt és termelékenységet képvisel. Számos anyagra, méretre, vastagságra. Pontosság, megbízhatóság, tartósság.

Tovább
csh_gpe_ardenghi

GPE ARDENGHI GÉPEK HIVATALOS KÉPVISELŐJE

Dátum:

2020-tól a magyar és szlovák piacon a félautomata és automata hengeres testek nyomtatása terén piacvezető GPE Ardenghi gépek hivatalos képviselője a CSH.

Tovább