Szitanyomó gépek, kiegészítők

Last updated on április 2nd, 2020 at 03:26 du.

Mióta Magyarországon a piac élvonalában dolgozunk, beszállítóink segítségével és kollégáink tapasztalatával a szitanyomó gépek és tamponnyomó gépek, kiegészítők és segédeszközök piacán is jelentős tudásbázist halmoztunk fel.

Nem csak kellékanyagokkal keresnek meg minket vevőink, hanem a szitanyomó gépek vagy tamponnyomó gépek és eszközökkel kapcsolatos tanácsokkal is. Használt és új gépek esetében is támaszkodhatunk európai beszállítói bázisunkra, gyakran kellékanyaggyártó partnereink üzleti kapcsolataira.

SZITAGÉPEK A CSH KÍNÁLATÁBAN

Szitagépeket gyártó beszállítóink segítségével (Hebbecker, SPS és GPE Ardenghi) kínálatunk a szitanyomással foglalkozó vállalkozásokat 2020-tól kezdődően még szélesebb körben képes kiszolgálni! Textilnyomók figyelmébe ajánljuk Hebbecker automata szitanyomó karusszeleinket. A gépekre jellemző a rövid beállási idő, a rákelek felhasználóbarát kezelése, az erős, stabilan álló acél váz és – nem utolsó sorban – a kiváló ár/érték arány.

szitagepek_csh_alpha_line

SZITAGÉPEK EGYEDI IGÉNYEKRE SZABVA

A szitagépek kiválasztása során nem csupán egy előre meghatározott kínálatból választhatnak az érdeklődők: lehetőség van egyedi kívánalmak figyelembevételére is, így akár teljesen a vállalkozás igényeire szabhatók a megvásárolni kívánt berendezések.

szitagepek_csh_SPS_VITESSA_XP

Az SPS cilinderes gépeivel – a finom passzer beállítási lehetőségnek köszönhetően – kiválóan nyomtathatók akár kerámia matricák vagy értékpapír is. Páratlanul szilárd felépítés, könnyű kezelhetőség és gyors megtérülés jellemzi. Az SPS gépek nagy termelékenységre tervezett precíz nyomdagépek. Sok esetben – a gyors átállítási lehetőségnek köszönhetően – azonban kis darabszámú munkákhoz is kiválóan használhatók, ha precíz nyomatokat szeretnénk kapni nagy sebességgel nyomtatva.

Mindegyik beszállítónkról általánosan elmondható, hogy egy- és több színes szitagépeket is kínálnak. Biztosítják a tanácsadás és költségmentes mintázás lehetőségét. A részükre kiküldött vevői mintaanyagokat megnyomtatják és – megadva minden nyomtatási paramétert és javaslatot – visszaküldik részünkre, elemzésre. Ezen felül a gyártónál tett személyes látogatásra is lehetőség van.

GPE ARDENGHI KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ SZITAGÉPEKKEL

szitagepek_csh_GPE_ardenghi

Legújabb beszállítónk, az olaszországi GPE Ardenghi. A kiváló minőségű szitagépek között egyaránt elérhetők a hengeres tárgyak nyomtatására szánt, illetve a sík felületek nyomtatására alkalmas nyomógépek is. Elsősorban hengeres testek egy- és többszínes nyomtatására specializálódtak, ezek nyomtatásában hoznak családi, több évtizedes tapasztalatot.

A szitagépekhez számos kiegészítő választható, legyen szó akár mosóberendezésről, szárítóról, speciális palettákról, vagy lángolóról.

SZITANYOMÓ GÉPEK AJÁNLÁSRA

Korábbi ajánlásokból gyakran évek óta tartó gyümölcsöző üzleti kapcsolat lett, hiszen mindenki szeret egy jó ajánlás alapján dönteni. A megbízható következő beruházás kivitelezésével kollégáinkat is megbízhatod, ha szitanyomó gépre vagy tamponnyomó gépre, sablonkészítési folyamat automatizálására, rendszerépítésre van szükséged a termelékenyebb folyamatok kialakítása érdekében.

Biztos lehetsz benne, hogy megtaláljuk a feladatra a megfelelő eszközt! Főbb beszállítóink a gépek és kiegészítő eszközök terén a Grünig, a Hebbecker és az SPS. Amennyiben többet szeretnél tudni ezen kiváló gyártókról vagy termékeikről, megoldásaikról, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Nézd meg a többi szitanyomáshoz ajánlott termékünket is »»»


    Megosztás:

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!