PHOTOTEX: DÖNTSD LE A FELÜLET DEKORÁCIÓ KORLÁTAIT!

Last updated on február 21st, 2021 at 01:15 du.

öntapadós szövetURALD A DEKORÁCIÓS FELÜLETEKET ÉS VÁLTOZTASD VALÓSÁGGÁ A MEGRENDELŐID MINDEN ELKÉPZELÉSÉT EGYETLEN ALAPANYAG SEGÍTSÉGÉVEL

A Phototex márkát világszerte a legjobb választásként ismerik el a visszaszedhető öntapadós sign- és tapéta anyagok között. Akár lakossági-, akár kereskedelmi célú felhasználásról legyen szó, a Phototex használatával a lehetőségek végtelenek. Az első PVC mentes nyomtatható textil, mely 2004-es debütálásakor alapjaiban változtatta meg dekorációs piacot, mostanra pedig – a több, mint 10 millió eladott m2-nek köszönhetően – világszerte találkozhatunk vele bevásárlóközpontokban, iskolákban, otthonokban, stadionokban, irodákban és konferenciaközpontokban egyaránt.

Azok számára, akik a nyomtatást végzik stresszmentes munkavégzést garantál azáltal, hogy nem zsugorodik és nem hullámosodik nyomtatás közben. A tervezők számára a sokoldalúsága teszi vonzóvá és az, hogy szinte bármilyen felületre használható. A dekoráció kihelyezését végzők szívét pedig az olyan kellemes tulajdonságai nyerik el, mint a ránc- és buborékmentes felhelyezés, a visszaszedhetőség, a rövidebb installálási idő, valamint a könnyű felhelyezés és eltávolítás a felület károsodása nélkül.

A PHOTOTEX

Öntapadó szövet

VÁLASZD A PHOTOTEX NYOMTATHATÓ ÖNTAPADÓS SZÖVETEKET

PHOTOTEX FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

öntapadós szövet

HA TÖBBET OLVASNÁL A PHOTOTEX ANYAGOKRÓL

Kattints át a részletesebb bemutató oldalunkra, ahol megismerkedhetsz a Phototex nyomtatható és visszaszedhető öntapadók típusaival és bővebben olvashatsz az alapanyag előnyeiről. A bemutató oldalt IDE KATTINTVA éred el.

MIT TEGYÉL, HA ÉRDEKEL ?

Az alábbi űrlap segítségével lépj velünk kapcsolatba. A teljes körű tájékoztatás mellett nyomatmintákat is kérhetsz! Ha saját nyomtatón tesztelnél, arra is kínálunk megoldást!


  • * - kötelezően kitöltendő mező