csh_jotekonysag

JÓTÉKONYSÁG TÁMOGATÁSA A CSH-TÓL

Dátum:

Ebben a cikkben »»» arról olvashattál tőlünk tippeket, hogy mit tudsz kezdeni a készleten maradt inkjet festékeiddel amikor éppen nincs munkád. Azt is átvettük, hogy miért fontos odafigyelni a festékek lejárati idejére. Sőt még azt is megtudhattad belőle, Te hogyan tudod ellenőrizni a festékeid szavatosságát. Most egy olyan lehetőséget mutatunk be, amelynek segítségével ÚGY TEHETSZ JÓT VÁLLALKOZÁSODDAL, HOGY KÖZBEN VALAKI MÁSNAK IS SEGÍTESZ: JÓTÉKONYSÁG!

JÓTÉKONYSÁG A JELEN HELYZETBEN – TÉGED IS ERRE BIZTATUNK

A jelenlegi egészségügyi és gazdasági krízis következtében a nyomdaipari és reklámdekorációs vállalkozások rengeteg munkától esnek el. Többen kénytelenek ideiglenesen vagy véglegesen bezárni a boltot. Viszont a krízis nem csak őket sújtja. Amennyiben úgy döntesz, hogy Te is segítesz másoknak ebben a nehéz időben, MEGHÁLÁLJUK NEKED!

JÓTÉKONYSÁG TÁMOGATÁSA A CSH-TÓL, HA MÁR ÜGYFELÜNK VAGY

Ha tőlünk vásárolod a Marabu inkjet festéket és úgy döntesz, hogy ezekben a nehéz időkben INGYENESEN vállalod rászoruló szervezet/szervezetek marketing- és reklámanyagainak elkészítését, megköszönjük Neked. Ha beszámoltok nekünk az adott szervezettel az elkészített munkákról, megháláljuk!

Egy egyszeri 50%-OS KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTUNK SZÁMODRA A KÖVETKEZŐ SZETT FESTÉKEDRE, INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL! Amint beindul az élet és újra tudtok aktívan dolgozni, felhasználhatod. INSPIRÁLJ MÁSOKAT!

JÓTÉKONYSÁG TÁMOGATÁSA A CSH-TÓL, HA MÉG NEM VAGY ÜGYFELÜNK

AMENNYIBEN MÉG NEM VAGY ÜGYFELÜNK, vagy rendelkezel olyan nyomtatóval, amely még nem Marabu inkjet festékekkel üzemel, DUPLÁN JÓL JÁRHATSZ! Dönts mellettünk, segíts és használd ki a lehetőségeket! Élj a 2015 óta elérhető 1+1 AKCIÓ ajánlatunkkal is:

Rendelj tőlünk a nyomtatód számára egy szett Marabu inkjet festéket. Ha a nyomtató még nem Marabu festékkel üzemel, EGY TELJES SZETT FESTÉKET ADUNK AJÁNDÉKBA a vásárlásod mellé! A festékváltást – szükség esetén rendszer átmosással és profilozással – mi elvégezzük számodra! SZERVIZ ÓRADÍJ ÉS KISZÁLLÁSI DÍJ NÉLKÜL! Add meg a nyomtatód pontos típusát kollégáinknak és megmondják, hogy van-e hozzá festékünk! Hívd őket bizalommal!

Kezdd el használni a tőlünk vásárolt Marabu festékeket, segíts a fent leírt módon. Az ingyenes szett festéken túl – amit az 1+1 akció keretén belül adunk – AZ EGYSZERI 50%-OS KEDVEZMÉNYT SZÁMODRA IS BIZTOSÍTJUK (a következő vásárlásodnál). SEGÍTSÜNK EGYÜTT!


    Megosztás:

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!