csh_kezfertotlenito_1

HIDROALKOHOLOS KÉZTISZTÍTÓ – SAATILIFE

Dátum:

Last updated on október 6th, 2020 at 10:33 de.

A SAATILife hidroalkoholos kéztisztító kifejezetten kéztisztításra lett tervezve, a legkiválóbb összetevőkből, citrus illatú, minden minőségi követelménynek megfelel.

A Covid-19 világjárvány óriási hatással van az ipari világra, a gazdaságra, és természetesen az életünkre és mindennapi tevékenységeinkre. Megváltoztak a szokásaink otthon és a munkahelyen, és mindennapos tevékenységeinket is másképp folytatjuk.

Számos vállalkozás vezetett be különleges intézkedéseket házon belül. Azoknak, akik még nem tették meg, szintén új szabályokat kell bevezetniük és be is tartatniuk annak érdekében, hogy működőképesek lehessenek, megóvva mindenki egészségét. A SAATI-nál mindig reagálnak a változásokra, készen állnak az új feltételekhez való alkalmazkodásra, és ebben a különösen kihívásokkal teli helyzetben arra gondoltak, hogy kidolgoznak valamit az új követelmények teljesítése érdekében.

Ebben a szellemben mutatjuk be a SAATILife termékcsaládot, mely azért kelt életre, hogy óvhassa egészségünket a munkában és a mindennapi életünk során. E sorozat első terméke egy géles hidroalkoholos kéztisztító sorozat, melyet a szokásos gondossággal fejlesztettek ki a legkiválóbb összetevők használatával és melyet a legnagyobb fokú biztonsági intézkedések mellett gyártanak.

A SAATILife hidroalkoholos kéztisztító gél 100 ml, 500 ml és 1000 ml-es kiszerelésekben kapható, megfelel minden minőségi követelménynek és azonnal rendelkezésre áll, használatra készen, hogy egész nap biztonságban érezhesse magát.

A HIDROALKOHOLOS KÉZTISZTÍTÓ ÁLTALÁNOS JELLEMZŐI

Folyékony gél 60% etil-alkohol tartalommal (67,5% v/ v). A terméket kifejezetten kéztisztításra tervezték. A lágyító alkotóelemek hatásának köszönhetően egész nap használható. A benne található citromhéjból nyert illóolajnak köszönhetően kellemes citrusos illatot hagy maga után. Annak érdekében, hogy a bőr még hidratáltabb legyen, ajánlott a terméket egy speciális kézkrémmel kombinálni.

csh_kezfertotlenito_2

KÉMIAI ÉS FIZIKAI PARAMÉTEREK

  • színtelen, átlátszó gél
  • Sűrűség: 0,892 g / ml
  • pH: 6,5 +/- 0,5
  • Aerob baktériumterhelés: <10 cfu / ml
  • Penész és élesztő: <10 cfu / ml

A HIDROALKOHOLOS KÉZTISZTÍTÓ HASZNÁLATA

Tegyen a tenyerére egy kisebb mennyiséget a termékből, és oszlassa el a teljes kézfelületen, különös tekintettel az ujjak közötti részekre. Erősen dörzsölje, amíg a termék teljesen megszárad. A termék használatához vízre/lemosásra nincs szükség.

ÖSSZETÉTEL

Denaturált alkohol, víz, Kapril-glikol, akrilátok és C10-C30alkil-akrilátok keresztkötésű kopolimerje, PEG-12 DIMETHICONE, triethanolamine, limonén, Etilhexil-glicerin, citrom illóolaj, citrál

TÁROLÁS ÉS CSOMAGOLÁS

A termék sértetlen csomagolásban legalább 3 évig stabil marad, és legfeljebb 25/30 ° C hőmérsékleten tárolható. Felnyitás után a termék legfeljebb 12 hónapig használható. A termék 100 ml-es, 500 ml-es és 1000 ml-es kiszerelésben is kapható.

A SAATILife hidroalkoholos kéztisztító akár egy darab mennyiségtől is rendelhetők, de lehetőséget és kedvezményt biztosítunk nagyobb mennyiségek vásárlására is!

Keresd kollégáinkat a részletekért!


    Megosztás:

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!