csh_inkjet_festek_szett

AJÁNDÉK SZETT INKJET FESTÉKET ADUNK

Dátum:

Last updated on április 8th, 2020 at 04:24 du.

Meglévő partnereink már jól ismerik és örömmel használják ki 1+1 AKCIÓ lehetőségünket és a keretein belül kínált kedvezményeket. Mindig örömmel veszik át azt az AJÁNDÉK SZETT Marabu inkjet festéket, amelyet az első, megvásárolt szett festékük mellé a Marabu segítségével 2015 óta biztosítunk számukra.

1+1 AKCIÓ

Rendelj tőlünk a nyomtatód számára egy szett Marabu inkjet festéket. Ha a nyomtató még nem Marabu festékkel üzemel, EGY TELJES SZETT FESTÉKET ADUNK AJÁNDÉKBA a vásárlásod mellé! A lehetőséget minden nyomtatódhoz biztosítjuk, amelyet még nem Marabu festékkel használsz és megvásárolod hozzá az első szett festéket. A festékváltást – szükség esetén rendszer átmosással és profilozással – mi elvégezzük számodra! SZERVIZ ÓRADÍJ ÉS KISZÁLLÁSI DÍJ NÉLKÜL! Add meg a nyomtatód pontos típusát kollégáinknak és megmondják, hogy van-e hozzá festékünk! Hívd őket bizalommal!

Vannak, akik idegenkednek attól, hogy leváltsák a nyomtatójukkal együtt kapott festéket. Úgy gondolják, hogy egyedül ennek a festéknek a használatával biztosítható, hogy a berendezés ne menjen tönkre.

BÜSZKÉN MONDHATJUK EL, hogy a Marabu inkjet festékeit már nyomtatók hivatalos viszonteladói is forgalmazzák a saját, gyári festékeik mellett, Magyarországon is! A minőség ennél nagyobb mértékű elismerését kevés festékgyártó vállalkozás tudhatja magáénak.

MINŐSÉG ÉS KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG

Fő beszállítónk, a német Marabu több, mint 160 éve gyárt festékeket. Kínálatukban SZITAFESTÉKEK, TAMPONFESTÉKEK ÉS DIGITÁLIS INKJET FESTÉKEK is megtalálhatók, a legkülönfélébb kiegészítő segédanyagokkal együtt (hígítók, késleltetők, tisztítók, lakkok, tapadást elősegítő termékek, stb). Termékeiket 2003 óta forgalmazzuk Magyarországon és Szlovákiában. De ennél jóval régebb óta használják elégedettséggel világszerte reklámdekorációs nyomtatással, szita- és tamponnyomással foglalkozó vállalkozások ezrei.

Nap, mint nap találkozunk festékeikkel a legkülönfélébb felületeken, sokan nem is tudnak róla. Útjelzőtáblákon, bankkártyákon, kulacsokon, bögréken. Gyermekeink játékain, a ruháinkon, háztartási gépeinken. Az autókon kívül és belül, az élelmiszerek csomagolásain, amit megvásárolunk. Az üzletek dekorációjában és üvegfelületein, amelyek mellett elhaladunk.

csh_inkjetfestek2

A Marabu inkjet festékek ugyanolyan szigorú minőségi és gyártási követelményeknek megfelelően kerülnek fejlesztésre, mint a nyomtató gyártók által kínált festékek. Ennek köszönhetően használatuk is ugyanolyan biztonsággal lehetséges. Szintén emiatt, számos esetben PLUG&PRINT megoldást nyújtanak. Ilyenkor a kazetták, tasakok cseréjét követően – a festékezőrendszer teljes átmosása nélkül – akár azonnal használhatók. A használatukkal pedig akár 50%-os költségmegtakarítás is elérhető!

csh_inkjetfestek1

A megfelelő profilok elkészítését követően – gyakran új színprofil készítése nélkül is – kiváló minőségű nyomatok készíthetők a legkülönfélébb alapanyagokra. A Marabu inkjet festékek minden sorozatát egyaránt jellemzi a minőségi összetétel, a kiváló tapadás, az intenzív színek és a széles színtartomány (color gamut). Kültéri felhasználásra alkalmas festékcsaládjai hosszútávon ellenállnak az UV sugárzásnak. Extrém időjárási körülmények esetén pedig tökéletesen kiegészíthetők az extra felületvédelmet biztosító egyéb Marabu termékekkel (laminálófolyadékok, lakkok).

A Marabu kínálatában egyaránt megtalálhatóak oldószer alapú, UV/UV-LED száradású, vizes bázisú és textilfestékek (direkt- és transzfernyomtatáshoz). Szélesformátumú nyomtatók – és nyomtatófejek – széles választékához kínálunk a Marabu segítségével festékmegoldást. Köztük a magyar piacon leggyakrabban előforduló ROLAND, MIMAKI, MUTOH NYOMTATÓK TÖBBSÉGÉHEZ. Ezen túl SZÁMOS TÁBLA- ÉS TÁRGYNYOMTATÓHOZ IS (pl. OCE Arizona, Fuji Acuity Advance, számos EFI Vutek, Signracer nyomtatók és még több más).

Amennyiben tudni szeretnéd, hogy rendelkezünk-e a nyomtatóidhoz használható festékmegoldással, keresd bizalommal kollégáinkat! Megfelelőség esetén, néhány információ átbeszélését követően EGYEDI árajánlatot és kedvezménycsomagot készítenek számodra!


    Megosztás:

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!