Laminálás, felületvédelem

chs_termek_digitalis_nyomtatas_laminalas_feluletvedelem

Last updated on április 28th, 2020 at 04:14 du.

LAMINÁLÁS

Laminálás a ClearShield® laminálófolyadékokkal: prémium minőség, könnyű használhatóság. Megóvják a nyomatokat az UV terheléstől, a kopástól és öregedéstől és ellenállóvá teszik őket a vegyi anyagoktól és a víztől.

ClearShield Select

A laminálófolyadék technológia legújabb fejlesztései során készített Select kiváló UV-védettséget, vegyi- és kopásállóságot kínál. Úgy tervezték, hogy hengerrel vagy szóróberendezéssel széles körben alkalmazható legyen digitálisan nyomtatott termékeken, ide értve a nyomásérzékeny vinyl-, banner- és merev hordozókat.

ClearShield Select for the StarLam

Laminálás: a laminálófolyadék technológia legújabb fejlesztései során készített Select for the StarLam kiváló UV-védettséget, vegyi- és kopásállóságot kínál. Kifejezetten úgy alakították ki, hogy tekercses (roll to roll) folyékony laminálógépekkel, például a StarLam 1600R-rel használható legyen sokféle digitális nyomtatott termék esetén, ideértve a nyomásérzékeny vinyl-, banner és a járműgrafikai alapanyagokat. A laminálófolyadékok használata költséghatékony megoldás a digitális nyomatok védelmére.

ClearShield Wall Armor

Kifejezetten épületek fal- és felületvédelmére kifejlesztett bevonat. A Wall Armor kompatibilis az ECO-solvent, Latex és UV festékekkel, valamint karc- és porálló. A Wall Armor felvihető kézi felhordással – ecsettel, hengerrel vagy szórópisztollyal, illetve laminálógéppel is, például a StarLam 1600R-rel.

ClearShield Canvas Guard

A ClearShield Canvas Guard a flexibilis hordozók pl: vászon, giclée nyomatok nedvesség elleni védelmére szolgál. A Canvas Guard nagyon rugalmas bevonatot képez, így a szövet akár nyújtható is a teljes védelem megőrzése mellett. A Canvas Guard a legmagasabb szintű védelem vásznakra.

ClearShield Type C LL (más néven ClearShield Canvas Guard StarLam)

A ClearShield Type C LL (másnéven ClearShield Canvas Guard StarLam) a flexibilis hordozók pl: vászon, giclée nyomatok nedvesség elleni védelmére szolgál. StarLam tekercses laminálón  – vagy más folyékony laminálógépen való felhasználásra. A ClearShield Type C LL nagyon rugalmas bevonatot képez, így a szövet akár nyújtható is a teljes védelem megőrzése mellett a laminálás során.

ClearShield Classic

Laminálás magas viszkozitású vízbázisú laminálófolyadékkal, magas szintű UV-, kémiai- és nedvesség ellenállással. Nem vízérzékeny hordozókhoz. Kézi felhordással – ecsettel vagy hengerrel. A ClearShield Classic kínálja a legvastagabb filmréteget a kínálatunkban. Kiváló fóliákhoz, bannerekhez és függőleges felületekre.

ClearShield Classic Lite

Alacsony viszkozitású vízbázisú laminálófolyadék, magas UV-, kémiai- és nedvesség ellenállással. Kézi felhordással – ecsettel, hengerrel vagy szórópisztollyal használható.  A Classic Lite ugyanolyan minőségi paraméterekkel rendelkezik, mint a ClearShield Classic, kiváló választás azoknak, akik az alacsonyabb viszkozitást ki tudják használni.

ClearShield StarLam

A ClearShield StarLam kifejezetten a StarLam tekercses laminálóhoz lett kifejlesztve, mindemellett természetesen kiváló eredménnyel használható egyéb laminálógépeken is. A ClearShield StarLam fokozott UV védelmet, mechanikai- és folyadékok elleni védelmet is kínál.

ClearShield Production Clear

“Eredetileg eco-solvent festékek bevonására tervezték, de az idő múlásával bebizonyította sokoldalúságát. Az egyetlen vizes alapú laminálófolyadék, amely hosszú távon is kiváló védelmet nyújt UV festékekkel nyomtatott hordozók esetén is.”

ClearShield Professional Transit

A ClearShield Professional Transit a legigényesebb alkalmazásokhoz készült. Ez a kétrészes rendszer biztosítja a tökéletes karc- és kopásállóságot. Ideális teherautó ponyvákhoz és lágy PVC-re (pl. ugrálóvárak, gumimatrac).

ClearJet A2000 oldószer alapú

A ClearJet A2000 oldószer alapú laminálófolyadék, amely a vízérzékeny festékek és hordozók használata esetén alkalmazható. A ClearJet A2000 nagyon rugalmas és könnyen felvihető. Javasoljuk a ClearJet alkalmazását olyan anyagoknál, ahol a ClearShield használata nem lehetséges a bevonandó anyagok vízérzékenysége miatt.

ClearJet Fine Art

A ClearJet Fine Art vízérzékeny anyagokhoz kifejlesztett oldószer alapú laminálófolyadék művészeti nyomatokhoz. Nagyon rugalmas és nem okoz színtorzulást, illetve nem lép reakcióba a festékfogadó réteggel a fotóminőségű hordozón.

Marabu Mara® Shield Anti-Graffiti – UV-AG

Laminálás: tekercses laminálón való felhasználáshoz. A MaraShield UV-AG könnyű graffiti és szennyeződés eltávolítást tesz lehetővé, az eredeti nyomat sérülése nélkül.

Marabu Mara® Shield Corrugated Board Gloss – UV-CBG

A MaraShield UV-CBG tekercses laminálóval való felvitelre alkalmas, karton hordozókhoz, például:  displayek, különböző Reboard® anyagból készített belsőépítészeti elemek és termékcsomagolások.

Marabu Mara® Shield Flexible Gloss – UV-FXG

A MaraShield UV-FXG és az UV-FXM felhordógépes felvitelhez, tintasugaras nyomatokhoz ajánlott, rugalmas hordozón, például: öntapadós PVC, vagy molinók (lágyított PVC).

Marabu Mara® Shield Flexible Matte – UV-FXM

A MaraShield UV-FXG és az UV-FXM felhordógépes felvitelhez, tintasugaras nyomatokhoz rugalmas hordozón, például: öntapadós PVC, vagy molinók (lágyított PVC).

Marabu Mara® Shield Primer – UV-PGL

Az UV inkjet festékek gyakran tapadási problémával küzdenek bizonyos hordozón, például üvegen. Hatékony tapadás érhető el felhordógépes felvitellel az üveglapok teljes felületén a MaraShield UV-PGL előkezelővel.

Marabu Mara® Shield Rigid Gloss – UV-RG

MaraShield UV-RG – fényes lakk felhordógépes felvitelhez, tintasugaras nyomatokhoz merev hordozón, például: műanyag és akril lemezek, aluminium kompozit panelek, (Dibond®), kartonok és hullámkartonok.

Marabu Mara® Shield Rigid Matte – UV-RM

MaraShield UV-RM – matt lakk felhordógépes felvitelhez, tintasugaras nyomatokhoz merev hordozón, például: műanyag és akril lemezek, aluminium kopozit panelek, (Dibond®), kartonok és hullámkartonok.

Marabu Mara® Shield UV-CGL

Karöltve a legmagasabb hatékonysági szinttel a MaraShield UV-CGL felvihető egyszerűen az üveg hátuljára vagy a nyomatra, annak színeinek kiemelésére.

Előnyei a felhasználók és vállalkozásaik számára:

  • alacsony anyagköltség: a folyékony bevonatok lényegesen olcsóbbak, mint a lamináló filmek,
  • anyagtól és felhasználástól függően
  • alacsonyabb feldolgozási költségek: folyékony kivitelének köszönhetően nincs szükség időigényes anyagvágási folyamatra a használatához
  • felhasználási körre tervezve: a termékek a egy-egy speciális felhasználási területre lettek tervezve, ahelyett, hogy egy “mindenre jó” lakkot használnánk megkérdőjelezhető minőségben
  • megbízható minőség: gépi felhordás az ipari és reprodukálható minőséghez – merev és rugalmas hordozókon
  • kültéri használatra: Film, festék és bevonat egy kiváló minőségű szendvics kombinációban
  • első osztályú eredmények: akár fényes, akár matt, bevonataink teljes és egyenletes fedést biztosítanak „narancsbőr”-hatás (orange peel effect) nélkül.

Applikáló folyadékok:

Az applikáló folyadékokat úgy tervezték, hogy a nyomásérzékeny vinyl- és matrica felhelyezése gyorsan és egyszerűen elvégezhető legyen azáltal, hogy időt ad a nyomat elhelyezésére és a légbuborékok eltávolítására a tapadás előtt. Az applikáló folyadék megnedvesíti a felületet, lehetővé téve a nyomtatott anyag csúsztatását, amíg meg nem kapja a pontos helyét a fogadó felületen. Az applikáló folyadékok kifejezetten javasoltak a nagy méretű nyomatokkal dolgozók számára.

Splash:

A Splash koncentrátum a leginkább költséghatékony applikáló folyadék a nyomásérzékeny vinylek és matricák piacán. A szakemberek több mint 14 éve használják és ajánlják ezt a terméket. Az egyedülálló koncentrált formula elősegíti a gyorsabb felhelyezést, biztonságos és könnyen használható.

Window Juice:

Egyedülálló, gazdaságos folyadék, amely nagyszerűen alkalmazható üveg felületek és ablakok nedvesítésére. Kitolja azt az időt, amíg felhelyezhető a grafika, és kiküszöböli a buborékokat és a ráncokat. Szélsőséges időjárási körülmények között működik és lehetővé teszi a transzferfólia gyors eltávolítását.

Action Tac®:

Ez a – használatra kész – folyadék a nyomásérzékeny vinylekhez és matricákhoz lett kifejlesztve. Kevésbé agresszív, mint a többi folyadék a piacon. Nem támadja meg a transzferfóliát, és nem okoz elváltozást. Kellemes az illata és nem káros az összetétele sem. Kiváló előkészítéshez és tisztításhoz is.

Grafix Gone:

Lágyítja a ragasztómaradványokat, így ezek a legtöbb felületről 90 másodpercen belül eltávolíthatók. Nem bántja a legtöbb műanyagot és nem árt a latex festéknek sem. A kellemes illatú Grafix Gone használatával a ragasztómaradványok eltávolítása után nincs szükség külön tisztításra.

Nézd meg a többi digitális nyomtatáshoz ajánlott termékünket is »»»


    Megosztás:

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!

Várj! Ne hagyd itt az ajándékaidat!

KÉREM