csh_utangyartott_festek

UTÁNGYÁRTOTT FESTÉK VS. EREDETI FESTÉK

Dátum:

Last updated on március 25th, 2020 at 12:36 du.

MITŐL FÉLTEK A VEVŐINK, MIELŐTT MEGISMERTÉK A CSH UTÁNGYÁRTOTT FESTÉKEIT?

Mielőtt a CSH utángyártott festék vevői lettek, sok nyomda és dekorációs cég azért nem merte megkockáztatni a váltást gyári inkjet festékekről utángyártott festékekre, mert attól tartottak, hogy ezek a “nem megbízható forrásból származó” “káros” anyagok kárt tesznek majd a nyomtatóikban. Azt gondolták, hogy tönkremehetnek a nyomtatófejek és így elveszíthetik a legjobb, minőségpárti ügyfeleiket, csorbulhat a hírnevük, hosszútávon pedig akár a vállalatuk jövője is veszélybe kerülhet.

HATALMAS ÉRDEKELLENTÉTEK A NYOMDAI PIACON

Bizony a nyomtató-gyártók sem rajonganak éppen azokért a reklamációkért és szerviz munkákért,amelyek a mások silány festékei miatt érkeznek hozzájuk. Érthető, hogy nem szeretnek elesni a zsíros profittól, amit a saját festékeiken realizálnának. Ezért hát nem csoda, hogy egyáltalán nem támogatják a nyomtatóik alternatív festékekkel való működtetését és ennek lépten-nyomon hangot is adnak.

VALÓBAN, CSAK NÉHÁNY UTÁNGYÁRTOTT FESTÉK JELENT PROBLÉMAMENTES, VALÓS MEGOLDÁST

A nyomdák és a nyomda-gyártók félelmei nem alaptalanok, hiszen mindnyájan hallottunk, vagy akár saját bőrünkön is tapasztaltunk már hasonló rémtörténeteket. A nem biztos forrásból beszerzett (!) utángyártott festékek valóban nagy kockázatot jelenthetnek a nyomdák munkájára, gépeikre, piaci megítélésükre, sőt a jövőjükre is. De tudnod kell, hogy nem minden utángyártott festék rossz!

MILYEN A KIVÁLÓ UTÁNGYÁRTOTT FESTÉK?

Kellő szakértelemmel, tapasztalattal, alapossággal és hosszú tesztelési folyamatok, tökéletes finomhangolások során állítottuk össze ki a CSH utángyártott festék portfólióját. Ezek a festékek méltán híres és piacvezető festékgyártóktól származnak. A gyári festékektől megszokott minőséggel és megbízhatósággal dicsekedhetnek.

8 SZEMPONT, AMI ALAPJÁN KIVÁLASZTHATOD A TÖKÉLETES UTÁNGYÁRTOTT FESTÉK BESZÁLLÍTÓDAT

Összegyűjtöttünk a 8 legfontosabb feltételt, amelyeknek ha megfelel a beszállító, akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel. Büszkék vagyunk rá, hogy ránk, a CSH-ra mind a 8 maradéktalanul igaz!

1. A beszállító több éve tevékenykedik a piacon, elérhetőségei publikusak:

Immáron 16 éve vagyunk stabil szereplői a magyar piacnak és kínálunk nyomdaipari alapanyagokat és szolgáltatásokat szita-, tampon- és digitális technológiákhoz.

2. A beszállító kiváló referenciákat, mintákat, tesztelési lehetőségeket kínál:

Számos referencia partnerrel rendelkezünk, így a saját szemeddel láthatod a festékeinkkel készült kiváló végeredményt. Akár még a jelenlegi felhasználóinkat is felkeresheted, hogy megkérdezd őket a saját tapasztalataikról. Ezen felül mintanyomatokat is biztosítunk, amit még saját alapanyagaidra, saját grafikáddal is kérhetsz.

3. A beszállító kiváló ár-érték arányt nyújt:

Biztosítjuk a legjobb minőséget és a versenyképes árakat. A Marabu festékeinkkel nem kell kompromisszumot kötnöd, hiszen a gyártók által ajánlott festékek gyártási körülményeivel egyező módon kerülnek fejlesztésre, így biztosítva a megszokott minőséget és tartósságot jóval kedvezőbb árakon. Nálunk nem kell megfizetned a különböző fejlesztési költségeket, illetve a kis- és nagykereskedelmi árréseket sem. A várható költségmegtakarításod akár az 50%-ot is elérheti! Ez természetesen függ a nyomtatási volumentől is, de mindenképpen egy szabad szemmel is jól látható összeg lesz, melynek biztosan tudsz majd jobb helyet is találni.

4. A beszállító zökkenőmentes átállást biztosít:

Az utángyártott festékeinkre való átállás során az esetek többségében sem profilozásra, sem rendszer átmosásra nincs szükség, ami jelentős időmegtakarítást fog jelenteni számodra. Amennyiben mégis szükséges lenne a fentiek elvégzése, azt szerviztechnikus kollégánk költségmentesen elvégzi számodra, beleértve a kiszállási díjat is. Utángyártott festékeink összetétele a lehető legnagyobb mértékben egyezik a gyártói festékek összetételével, így a nyomtatót és a főbb alkatrészeit a Marabu festékek használata során is teljes biztonságban tudhatod.

5. A beszállító garanciát ad:

Mi 100% elégedettség és pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk. Amennyiben a használat megkezdésétől számított 1 hónapon belül a festék nem hozza meg a tőle várt eredményeket, úgy kollégánk egy előre egyeztetett időpontban visszaállítja a nyomtatót az eredeti állapotába, és visszafizetjük a megvásárolt festékek költségét. A gyári garancia tekintetében is számíthatsz ránk, hiszen biztosítjuk a gyártók által kínált festékekre vonatkozó feltételeket.

6. A beszállító általa kínált termékek gyártói szintén jól ismertek és elismertek a piacon, könnyen szerezhetsz róluk információt, elérhetőségeik publikusak:

Gyártónk, a piacvezető Marabu több, mint 160 éves nyomdaipari tapasztalattal rendelkezik és roppant szigorú gyártási követelményeket támaszt. Ha érdekel, a marabu.com weboldalon minden további fontos információt megtalálsz róluk.

7. A beszállító által kínált festékek rendelkeznek a szükséges technikai és biztonságtechnikai adatlapokkal és ezeket a beszállító a rendelkezésedre is bocsátja:

Csak kérned kell és már küldjük is.

8. A beszállítónak a felmerülő problémák esetére is vannak kidolgozott megoldásai, melyeket meg is oszt veled:

Ha bármilyen kérdésed, kérésed lenne a fenti tájékoztatón túl, állunk rendelkezésedre!

 

Iratkozz fel hírlevelünkre IDE KATTINTVA, valamint kövess minket a Facebook-on és LinkedIn-en, hogy elsőként értesülhess az iparág legfrissebb híreiről, akcióinkról, kedvezményeinkről!


    Megosztás:

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!

Várj! Ne hagyd itt az ajándékaidat!

KÉREM