csh_textilnyomtato_aeon_compact

TEXTILNYOMTATÓ GÉP OSZTRÁK MÓDRA

Dátum:

Last updated on március 25th, 2020 at 12:37 du.

TEXTILNYOMTATÓ GÉP A MÜNCHENI FESPA KIÁLLÍTÁSON

A fantasztikus Compact és Kyo széria textilnyomtató gépeket az idei müncheni Fespa kiállításon mutatta be a világhírű aeoon. Az aeoon Technologies piacvezető gyártó, ha a nyomtatási sebességet, kiváló nyomtatási minőséget, illetve az egyedi termékgyártást vesszük figyelembe. A 2019-es Fespa kiállításon testközelből, az éles termelés közben győződhettünk meg minderről.

A hatékonyság 100%-osan támogatott, a biztonságos előkezeléstől kezdődően, a sebesen és pontosan dolgozó textilnyomtatón át a hőkezelésig. A részfolyamatok kényelmesen elszeparáltak, így elképesztő élénkségű és részletgazdag nyomatok készültek. Sőt, mindez olyan gyorsan, ami eddig elképzelhetetlen volt.

SEBESSÉG ÉS MINŐSÉG KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

A közelmúltban két újabb világszerte ismert ruha- és póló nyomtató vállalat (a T-Shirtyfy és a Mylocker) is az aeoon textilnyomtató gépeit választották. Ők már eljutottak arra a szintre, ahol a sokéves tapasztalatból nyert konklúziókra alapozva döntöttek és cserélték le más gyártók gépeit az aeoon ipari direkt textilnyomtatóira. Ők már tudják, hogy mi számít igazán: sebesség és minőség kompromisszumok nélkül. De az aeoon DTG textilnyomtatók nem csak ezt biztosítják, hanem

– hosszú élettartamúak
– egyedi igények szerint alakíthatók
– moduláris felépítésüknek köszönhetően bármikor tovább bővíthetők
– működtetési költségeiket tekintve igen takarékosak
– a siker hátterében stabil, pontos, szakértő osztrák csapat és az amerikai piaci tortából hasított meggyőző nagyságú szelettel járó összes gyakorlati tapasztalat áll.

AZ AEOON KYO TEXTILNYOMTATÓ GÉP:

Az óránként akár 1.280 db póló nyomtatására képes Kyo sorozat messze maga mögé utasítja a konkurens márkák gépeit, hiszen elképesztő gyorsasággal nyomtat, mindezt kiváló nyomtatási minőségben. Az előkezelési procedúra textilnyomtatókból történő kizárása révén a nyomtatófejeket megkíméli attól, hogy bármilyen káros, a szerkezetet rongáló gőzzel érintkezzenek. A Kyo sorozat méltán bizonyította, hogy hosszútávon számíthatsz rá a termelésben.

csh_textilnyomtato_aeon_kyo

AZ AEOON COMPACT TEXTILNYOMTATÓ GÉP:

Az aeoon Compact sorozat textilnyomtatói helytakarékos kivitelt és a digitális textilnyomtatás világába történő egyszerű belépést kínálnak Neked. A kifejezetten magas, óránként akár 950 db póló nyomtatásának lehetősége a munkafolyamatot egy magasabb szintre emeli. Számos egyedi grafika nyomtatását teszi lehetővé kiváló, 600 dpi-s natív felbontástól akár 2.400 dpi-is minőségben is, többféle alapanyagra. A nyomtató könnyen kezelhető szoftverével és érintőképernyőjén keresztül történő vezérlésével hihetetlenül leegyszerűsíti és felgyorsítja a gyártást. 4 és 8 fejes változatban is elérhető, igény szerint akár speciális, változatos méretű tálcákkal is használható. Az aeoon Compact egyedülálló és kimagaslóan hatékony, tömegtermelésre alkalmas textilnyomtató.

csh_textilnyomtato_aeon_compact

AZ AEOON GÉPEK KIZÁRÓLAGOS MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓJA A CSH

Az aeoon gépeinek egyedüli hazai forgalmazója a CSH Kft. Mi ezzel nem csak a technológiát, de az osztrák minőséget és megbízhatóságot is kínáljuk Nektek, a Vevőinek.

Iratkozz fel hírlevelünkre IDE KATTINTVA, valamint kövess minket a Facebook-on és LinkedIn-en, hogy elsőként értesülhess az iparág legfrissebb híreiről, akcióinkról, kedvezményeinkről!


    Megosztás:

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!