csh_csapat_koronavirus_3

TÁJÉKOZTATÁS A KORONAVÍRUSSAL ÉS A VESZÉLYHELYZETTEL KAPCSOLATBAN

Dátum:

KORONAVÍRUS – FOLYAMATOS TÁJÉKOZTATÁS

A CSH számára mindig is kiemelten fontos volt Ügyfeleink és leendő Ügyfeleink hiteles, gyors és őszinte tájékoztatása. Éppen ezért ezen az oldalon összegyűjtöttük és folyamatosan frissíteni fogjuk a benneteket érintő legfontosabb információkat.

Ahogy eddig is, most is azon dolgozunk, hogy Magyarország nyomdáit és dekorációs cégeit a lehető legmagasabb színvonalon, a lehető legjobb minőségű és legjobb ár-érték arányú termékekkel és szolgáltatásokkal szolgálhassuk ki. A koronavírus és a kihirdetett veszélyhelyzet új kihívások elé állít minket is, melyekre reagálunk és kidolgozzuk a megoldásokat. Célunk, hogy a mi Ügyfeleink lehetőleg semmit ne érzékeljenek az esetleges negatív hatásokból.

NYITVA TARTÁS, ELÉRHETŐSÉG

Szeretnénk biztosítani számotokra a velünk eddig megszokott kiemelt kapcsolattartást. Továbbra is nyitva tartunk a szokott munkaidőben, minden munkanapon 08:00-16:30 között.

Annak érdekében, hogy hozzájárulhassunk a vírus terjedésének megállításához, 2021.03.08-tól az alábbi intézkedéseket vezetjük be:

 • Bármennyire is szeretünk Veletek személyesen találkozni az irodánkban, beszélgetni legalább néhány szót, míg a rendeléseteket összekészítjük, március 8-22. között ezt nem tudjuk lehetővé tenni, ebben az időszakban teljesen szüneteltetjük a találkozókat és a személyes áruátvételt törökbálinti telephelyünkön.
 • Rendeléseiteket e-mailen keresztül (info@csh.hu és rendeles@csh.hu) és telefonon (+36 23 428 266) fogjuk tudni fogadni, a rendelt termékeket pedig kiszállítással, csomagküldéssel kapjátok majd meg.
  Ha van személyes kapcsolattartótok nálunk, természetesen rajta keresztül is kereshettek bennünket!
 • Készpénzes fizetésre saját autós kiszállításunkkal teljesített rendelés esetén lesz lehetőség, ha csomagküldéssel teljesítjük, akkor utánvéttel tudtok fizetni a futároknál.

Annak érdekében, hogy hozzájárulhassunk a vírus terjedésének megállításához, 2020.11.11-től az alábbi intézkedéseket vezetjük be:

 • a szájmaszk használata kötelező (ha nem csak magunk vagyunk, akkor számunkra is, illetve kedves ügyfeleink, látogatóink számára is), irodáinkba, raktárunkba belépni csak maszkban lesz lehetőség
 • mindig csak 1-4 munkatársunk lesz jelen, a többiek a már kipróbált és jól bevált home office-ban dolgoznak. Mindezekből várhatóan Ti semmit nem fogtok érzékelni, minden munkafolyamatunk ugyanúgy zajlik tovább.
 • kézfertőtlenítőket helyezünk ki az épület több pontján, kérünk benneteket is, hogy használjátok belépést követően, és akár kilépéskor is. Ha vásárolni szeretnétek belőle, arra is van lehetőség, többféle kiszerelésben is forgalmazzuk, kollégáinktól kérhettek bővebb tájékoztatást.
 • bejárati ajtókhoz (iroda és raktár) csengőket szerelünk fel – mellyel jelezhető a belépési szándék – hogy amikor megérkeztek, már biztosan maszkban fogadhassunk benneteket.

RAKTÁRKÉSZLET, BESZÁLLÍTÓK, RENDELÉSEK

Annak érdekében, hogy a folyamatban lévő és új rendeléseket a tőlünk eddig megszokott magas színvonalon teljesíteni tudjuk, még sűrűbben konzultálunk a beszállítóinkkal. Jelenleg – természetesen a megfelelő óvintézkedések mellett – termékeinket és szolgáltatásainkat maximálisan biztosítani tudjuk Ügyfeleink és leendő Ügyfeleink számára. Amint változás történne a korábban jól megszokott rendelési és kiszállítási folyamatban, pl. ha fennakadás, késés adódna, minden érintett Ügyfelünket azonnal értesítjük e-mailben és szükség esetén külön telefonon is.

Javasoljuk, hogy a vírus terjedésének megállítása érdekében

 • fogadjátok el tőlünk a hagyományos postai út helyett az e-mailben továbbított számlákat (természetesen később pótoljuk papír alapon is)
 • minden lehetséges esetben kérjétek a futárszolgálatos árutovábbítást a személyes átvétel helyett

Figyelmeteket és együttműködéseteket köszönjük!
Üdvözlettel,
a CSH csapata


  Megosztás:

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!