szitagepek_csh

SZITAGÉPEK A CSH KÍNÁLATÁBAN

Dátum:

Last updated on március 25th, 2020 at 12:32 du.

Szitagépeket gyártó beszállítóink segítségével (Hebbecker, SPS és GPE Ardenghi) kínálatunk a szitanyomással foglalkozó vállalkozásokat 2020-tól kezdődően még szélesebb körben képes kiszolgálni! Textilnyomók figyelmébe ajánljuk Hebbecker automata szitanyomó karusszeleinket. A gépekre jellemző a rövid beállási idő, a rákelek felhasználóbarát kezelése, az erős, stabilan álló acél váz és – nem utolsó sorban – a kiváló ár/érték arány.

szitagepek_csh_alpha_line

SZITAGÉPEK EGYEDI IGÉNYEKRE SZABVA

A szitagépek kiválasztása során nem csupán egy előre meghatározott kínálatból választhatnak az érdeklődők: lehetőség van egyedi kívánalmak figyelembevételére is, így akár teljesen a vállalkozás igényeire szabhatók a megvásárolni kívánt berendezések.

szitagepek_csh_SPS_VITESSA_XP

Az SPS cilinderes gépeivel – a finom passzer beállítási lehetőségnek köszönhetően – kiválóan nyomtathatók akár kerámia matricák vagy értékpapír is. Páratlanul szilárd felépítés, könnyű kezelhetőség és gyors megtérülés jellemzi. Az SPS gépek nagy termelékenységre tervezett precíz nyomdagépek. Sok esetben – a gyors átállítási lehetőségnek köszönhetően – azonban kis darabszámú munkákhoz is kiválóan használhatók, ha precíz nyomatokat szeretnénk kapni nagy sebességgel nyomtatva.

Mindegyik beszállítónkról általánosan elmondható, hogy egy- és több színes szitagépeket is kínálnak. Biztosítják a tanácsadás és költségmentes mintázás lehetőségét. A részükre kiküldött vevői mintaanyagokat megnyomtatják és – megadva minden nyomtatási paramétert és javaslatot – visszaküldik részünkre, elemzésre. Ezen felül a gyártónál tett személyes látogatásra is lehetőség van.

GPE ARDENGHI KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ SZITAGÉPEKKEL

szitagepek_csh_GPE_ardenghi

Legújabb beszállítónk, az olaszországi GPE Ardenghi. A kiváló minőségű szitagépek között egyaránt elérhetők a hengeres tárgyak nyomtatására szánt, illetve a sík felületek nyomtatására alkalmas nyomógépek is. Elsősorban hengeres testek egy- és többszínes nyomtatására specializálódtak, ezek nyomtatásában hoznak családi, több évtizedes tapasztalatot.

A szitagépekhez számos kiegészítő választható, legyen szó akár mosóberendezésről, szárítóról, speciális palettákról, vagy lángolóról.

Iratkozz fel hírlevelünkre IDE KATTINTVA, valamint kövess minket Facebook-on, Instagram-on, vagy LinkedIn-en, hogy elsőként értesülhess az iparág legfrissebb híreiről, akcióinkról, kedvezményeinkről!


    Megosztás:

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!