csh_marabu_1

MARABU – MIT HOZOL KI BELŐLE?

Dátum:

A Marabu több mint 160 éve híres a „Made in Germany” minőségi pecséttel ellátott kiváló minőségű festékeiről. A vállalat a világ egyik vezető szita-, digitális és tamponfesték, valamint folyékony bevonat gyártója. A Marabu által megalkotott festékeket világszerte több mint 20 ipari alkalmazási területen használják, beleértve a kisgyermek- és baba termékeket, italgyártást, az autóipart, a textileket, a játékokat, a grafikai alkalmazásokat és sok minden mást.

csh_marabu_2

 • 1859-ben alapított családi vállalkozás
 • Több mint 20.000 termékből álló portfólió
 • 500 alkalmazott világszerte
 • 14 leányvállalat és disztribúciós partner több mint 80 országban
 • Szakértelmen alapuló folyamatos támogatás
 • Vezető iparági megoldások ipari- és grafikai alkalmazásokhoz egyaránt

MARABU DIGITÁLIS INKJET FESTÉKEK

csh_marabu_5

A Marabu kínálatában egyaránt megtalálhatók a digitális nyomtatás során használatos eco-solvent, UV- és LED száradású, valamint vizes bázisú inkjet festékek rugalmas, merev és textil hordozókhoz. Folyamatosan fejlesztett gyártási technikákat alkalmazva és az innovációt szem előtt tartva, a Marabu világszerte vezető partnere az inkjet festékek, primerek és folyékony bevonatok felhasználóinak és az eredeti berendezés gyártóknak (OEM – Original equipment manufacturers) egyaránt.

A Marabu célja a lehető legjobb inkjet festékek kifejlesztése a megfelelő tintasugaras nyomtatófej számára – felhasználva a festékgyártók speciális tudását és a tintasugaras nyomtatás speciális technológiai igényeinek mély megértését.

A szigorú követelményeknek megfelelő gyártási és fejlesztési folyamatok eredményeként a Marabu inkjet festékeket olyan kiemelten fontos tulajdonságok jellemzik, mint a kiváló tapadás, széles színtartomány, hosszútávú kültérállóság, jó feldolgozhatóság (a nyomtatást követő vágási, marási, stb. folyamatok során), magas pigmentáció, flexibilitás, fotórealisztikus nyomatok.

csh_marabu_3

A gyártó kínálatában minden elterjedt kiszerelés megtalálható (kazetta, tasak, flakon, kanna) a piacon leggyakrabban előforduló ipari, reklámdekorációs, szélesformátumú tintasugaras nyomtató márkákhoz, nyomtatófej típusokhoz, mint például: Mimaki, Mutoh, Roland OCE Arizona, EFI Vutek, Signracer, AGFA, Flora, Liyu, Epson DX fejes nyomtatók, ipari nyomtatófejek (Konica Minolta, Kyocera, Ricoh Gen, Spectra, Xaar, Toshiba.

A Marabu inkjet festékek használatával olyan előnyök érhetők el, mint:

 • költséghatékony nyomtatás kompromisszumok nélkül
 • folyamatos terméktámogatás
 • biztonságban lévő alkatrészek
 • garancia, akár használt nyomtatók esetén is

MI TESZI A MARABUT MEGBÍZHATÓ PARTNERRÉ?

csh_marabu_4

 • Páratlan szakértelem minden alkalmazáshoz; élvonalbeli kutatás és fejlesztés

Tintasugaras megoldások ipari alkalmazásokhoz? Testreszabott munkák és nagy gyártási sebesség? A Marabu mindig egy lépéssel a piac előtt jár a helyes válaszokkal. A folyamatos kutatásnak és fejlesztésnek köszönhetően innovatív termékeik megfelelnek a legújabb, valós kihívásoknak is.

 • A termelékenység és a hatékonyság növelése

Gyártás során a berendezés leállása károsan hat a termelékenységre és befolyásolja a nyomtatott végeredményt. A felesleges költségek csökkentése elengedhetetlen a hatékonyság növelése érdekében, és a Marabu kiváló minőségű festékeivel mindez elérhetővé válik. Az előnyök között szerepel a nagyon jól reprodukálható nyomtatási eredmények és az energiahatékonyabb szárítás. Összességében elmondható, hogy a Marabu festékek lehetővé teszik, hogy gyorsabban, nagyobb pontossággal, nagyobb üzemidővel és alacsonyabb energiafogyasztással dolgozzon.

 • Környezetvédelem és termékbiztonság

A Marabu elkötelezett a bolygónk jobb jövője mellett. Cégük alapítása óta a vállalati felelősség – különös tekintettel a környezetvédelemre – üzleti tevékenységük középpontjában áll. Elkötelezett környezetvédelmi tisztviselőt alkalmaznak, és a termékbiztonság biztosításával foglalkozó részleget működtetnek. A fenntarthatóság alapelveit a szervezetük egészében alkalmazzák. Ezen túl szisztematikusan csökkentik a termékeikben található veszélyes anyagokat, ezáltal szabványaik az iparágban a legmagasabbak közé tartoznak.

 • Szakértői tanácsok és segítség – bárhol is van

A Marabu leányvállalatok és partnerek kiterjedt nemzetközi hálózata több mint 80 országban azt jelenti, hogy az ügyfelek első osztályú támogatásra számíthatnak, bárhol is vannak. Az adott nyelven beszélő helyi kapcsolattartóhoz fordulva a Marabu mélyreható ipari tapasztalatait felhasználhatják a nyomtatási folyamatok javításához.

A CSH és a MARABU

Mi a CSH-nál közel két évtizede dolgozunk együtt a Marabuval. Ügyfeleink az általuk biztosított átfogó szolgáltatások és támogatás minden előnyét élvezhetik. A folyamatos és rendszeres egyeztetéseknek köszönhetően naprakészek vagyunk a legfrissebb fejlesztésekkel, újdonságokkal kapcsolatban. Ez által olyan extrákat kínálunk ügyfeleinknek, mint:

 • Nyomdaipari szaktanácsadás
 • Szélesformátumú nyomtató szerviz és tanácsadás
 • Ajándék festékek
 • Terméktámogatás és garancia
 • Termék tesztelési lehetőségek
 • Egyedi, speciális igényekre szabott megoldások

Ha további információkat olvasnál Marabu inkjet festékeinkről és az általuk elérhető előnyökről, ide kattints: https://csh.hu/termek/digitalis-nyomtatas/digitalis-festekek-marabu/ .


  Megosztás:

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!