kéztisztító gél

KÉZTISZTÍTÓ GÉL AJÁNDÉKBA A CSH-TÓL

Dátum:

Last updated on október 5th, 2020 at 11:07 de.

Fontosnak tartjuk, hogy a környezetvédelem mellett a támogatásra és adományozásra is kiemelt figyelmet fordítsunk. Jól tudjuk, hogy a köznevelési intézmények számára az idei tanévkezdés a megszokotthoz képest plusz terhet jelent, így szerettünk volna saját eszközeinkkel is segítséget nyújtani számukra. Ezért SAATI kéztisztító gél csomagot ajándékoztunk az ELTE Bárczi Gusztáv Gyakorló Általános Iskola és Gyógypedagógiai Módszertani Központnak.

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ SAATI KÉZTISZTÍTÓ GÉL

Vevőink jól tudják, hogy kiemelt partnerünk, az olasz SAATI a világ egyik vezető szitaszövet és szitanyomáshoz használatos segédanyag gyártó vállalata. Új divíziójuk égisze alatt már kiváló minőségi kéztisztító gél is készül. Sebők András, a CSH Nyomdaipari Kft. tulajdonosa és ügyvezetője osztálytermenként 1 liter SAATI kéztisztító gélt vitt magával a találkozóra Kaibinger Pál igazgatóval. Mondanunk sem kell, hogy a felajánlásunkat milyen nagy örömmel fogadták!

A SAATI kéztisztító gélt kifejezetten kéztisztításra tervezték a legkiválóbb összetevőkből és természetesen minden minőségi követelménynek megfelel. A 60% etil-alkohol tartalmú folyékony gél a lágyító alkotóelemek hatásának köszönhetően egész nap használható. A benne található citromhéjból nyert illóolaj pedig még kellemes citrusos illatot is hagy maga után. Itt találsz további információkat a SAATI kéztisztító gélről »»»

MIÉRT ŐKET VÁLASZTOTTUK?

A belváros szívében 1981-ben alapított gyakorlóiskola kiemelt feladatának tekinti a beszédsérült, valamint különböző tanulási zavarokkal küzdő és tanulásban akadályozott gyermekek oktatását és nevelését. A logopédiai- és tanulásban akadályozottak tagozatán egyaránt biztosítja a hozzájuk érkező diákok egyéni képességeinek kibontakozását. Kis létszámú osztályaikban lehetőség nyílik a többszintű differenciált oktatás gyakorlatban történő megvalósulására; ezáltal nyitva utat az élményszerű tanuláshoz.

Ezúton szeretnénk a nyomdaipar többi szereplőjét is arra bíztatni, hogy ha módjukban áll, segítsék azokat, akik kiérdemelték a támogatásunkat!


    Megosztás:

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!