csh_inkjet_festek

INKJET FESTÉKEK ÉS FÉLELMEK

Dátum:

Last updated on november 20th, 2020 at 01:58 de.

MITŐL FÉLTEK A VEVŐINK, MIELŐTT MEGISMERTÉK A MARABU INKJET FESTÉKEIT?

Mielőtt a Marabu inkjet festékek elégedett használói lettek, sok reklámdekorációs vállalkozást működtető ügyfelünk nem akarta megkockáztatni a festék váltást. Attól tartottak, hogy ez a “nem gyári festék” majd kárt tesz a nyomtatóikban. Korábbi rossz tapasztalataik miatt aggódtak a nyomtatók meghibásodása, a minőségromlás és/vagy éppen a garancia elvesztése miatt. Ami esetükben azt jelenti, hogy elveszíthetik a legjobb, minőségpárti ügyfeleiket, csorbulhat a hírnevük. Hosszútávon pedig akár a vállalkozásuk jövője is veszélybe kerülhet. Többen úgy gondolták, hogy “azért a néhány forint különbségért” nem éri meg kockáztatni. Szintén komoly visszatartó ereje volt annak a félelemnek is, hogy ha leváltják a gyári festékeiket, vagy szándékosan késleltetett vagy semmilyen további szerviz segítségre nem számíthatnak a jövőben. Magukra maradnak, ha baj lesz.

Szerencsére – köszönhetően a Marabu márkanév elismertségének a nyomdaiparban, valamint a számukra bemutatott, kézzel fogható bizonyítékoknak és biztosítékoknak – sikerült bizonyítanunk számukra, hogy a Marabu inkjet festékeit biztonsággal választhatják. És hogy – a Marabu inkjet festékek minőségi összetevőinek, valamint a szigorú minőségi és gyártási követelményeknek hála – évek múlva sem kell a festékek okozta esetleges extra kellemetlenségek, problémák miatt aggódniuk. Ahogy azt is bizonyítani tudtuk, hogy az árkülönbség – és ezáltal az elérhető költségmegtakarítás – jóval több néhány forintnál (sok esetben akár 40-50% megtakarítást is jelentett).

VALÓS FÉLELMEK

De nem fogjuk elbagatellizálni: sajnos az általuk felsorolt félelmek egy része nem alaptalan. A nem biztos forrásból beszerzett és/vagy kétes összetételű festékek valóban nagy kockázatot jelenthetnek. Ennek – szélsőséges esetben – valóban lehetnek helyrehozhatatlan következményei. A Marabu inkjet festék valós megoldás azok számára, akik nem szeretnének lemondani az alternatív festékek által biztosított jelentős költségmegtakarításról, de aggódni sem szeretnének a nyomatminőség, vagy a nyomtató – és alkatrészei – meghibásodása miatt. Azt is elmondjuk, hogy miért.

MITŐL JÓK A MARABU INKJET FESTÉKEK?

A Marabu inkjet festékek németországi gyártása és fejlesztése szigorú előírások mentén történik. A folyamatos, piaci trendeket szorosan követő fejlesztések során a legkiválóbb alapanyagokat használják fel a gyártásuk során. Ennek köszönhetően a festékek összetétele és minősége kifogástalan, a nyomtatott végeredmény pedig szemet gyönyörködtető. Persze a minőségi összetevők használata azért is elengedhetetlen, hogy a nyomtatófejek és a festékező rendszer – annak minden alkatrészével együtt – hosszútávon is biztonságban lehessen. Hiszen a kifogástalanul üzemelő nyomtató a nyomdák és reklámdekorációs vállalkozások számára a legfontosabb érték: a megélhetésük, megítélésük múlhat rajta.

A Marabu célja a lehető legjobb inkjet festékek kifejlesztése a megfelelő tintasugaras nyomtatófej számára – felhasználva a festékgyártók speciális tudását és a tintasugaras nyomtatás speciális technológiai igényeinek mély megértését. Eco-solvent, UV- és LED száradású, valamint vizes bázisú inkjet festékek is szerepelnek a portfólióban, megoldást kínálva a számos különféle rugalmas, merev és textil hordozókhoz egyaránt.

ÉS MÉG?

A szigorú gyártási és fejlesztési folyamatok eredményeként a Marabu inkjet festékeket olyan kiemelten fontos tulajdonságok jellemzik, mint a kiváló tapadás, intenzív színek, széles színtartomány, hosszútávú kültérállóság, jó feldolgozhatóság (a nyomtatást követő vágási, marási, stb. folyamatok során), magas pigmentáció, flexibilitás, fotórealisztikus nyomatok.

A Marabu inkjet festék kínálatában minden elterjedt kiszerelés megtalálható (kazetta, tasak, flakon, kanna) a piacon leggyakrabban előforduló ipari, reklámdekorációs, szélesformátumú tintasugaras nyomtató márkákhoz, nyomtatófej típusokhoz, mint például: Mimaki, Mutoh, Roland OCE Arizona, EFI Vutek, Signracer, AGFA, Flora, Liyu, Epson DX fejes nyomtatók, ipari nyomtatófejek (Konica Minolta, Kyocera, Ricoh Gen, Spectra, Xaar, Toshiba.

MILYEN ELŐNYÖKET KÍNÁLNAK A MARABU INKJET FESTÉKEK?

  • költséghatékony nyomtatás kompromisszum nélkül
  • elégedett, visszatérő vásárlók
  • folyamatos terméktámogatás
  • biztonságban lévő alkatrészek
  • garancia, még használt nyomtatók esetén is

Tekintve, hogy a piacon számos jó minőségű alternatív inkjet festék és megbízható beszállító elérhető, azok számára is készültünk néhány jó tanáccsal, akik nem a Marabu inkjet festékek iránt érdeklődnek. Az alábbi néhány szempont figyelembevételével nagy eséllyel nem fognak rossz döntést hozni a festék- és/vagy beszállító váltással. Azt is megmutatjuk, hogy nálunk mire számíthatnak azok, akik mégis mellettünk és a Marabu inkjet festékei mellett döntenének.

8 SZEMPONT, AMIRE FIGYELJ, HA JÓL SZERETNÉL DÖNTENI

Összegyűjtöttük a 8 legfontosabb feltételt, amelyeknek ha megfelel a beszállító, akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel. Büszkék vagyunk rá, hogy ránk, a CSH-ra mind a 8 maradéktalanul igaz!

1. A beszállító több éve tevékenykedik a piacon, elérhetőségei publikusak:
Immáron 16 éve vagyunk stabil szereplői a magyar piacnak és kínálunk nyomdaipari alapanyagokat, gépeket és szolgáltatásokat szita-, tampon- és digitális technológiákhoz.

2. A beszállító referenciákat, mintákat, tesztelési lehetőségeket kínál:
Számos referencia partnerrel rendelkezünk, így a saját szemeddel láthatod a festékeinkkel készült kiváló végeredményt. Akár még a jelenlegi felhasználóinkat is felkeresheted, hogy megkérdezd őket a saját tapasztalataikról. Ezen felül mintanyomatokat is biztosítunk, amit még saját alapanyagaidra, saját grafikáddal is kérhetsz.

3. A beszállító kiváló ár-érték arányt nyújt:
Biztosítjuk a legjobb minőséget és a versenyképes árakat. A Marabu festékeinkkel nem kell kompromisszumot kötnöd, hiszen a nyomtató gyártók által kínált festékek gyártási körülményeivel egyező módon kerülnek fejlesztésre, így biztosítva a megszokott minőséget és tartósságot, lényegesen kedvezőbb árakon. A várható költségmegtakarításod akár az 50%-ot is elérheti! Ez természetesen függ a nyomtatási volumentől is, de mindenképpen egy szabad szemmel is jól látható összeg lesz, melynek biztosan tudsz majd jobb helyet is találni.

4. A beszállító zökkenőmentes átállást biztosít:
Marabu inkjet festékeinkre való átállás során az esetek többségében sem profilozásra, sem rendszer átmosásra nincs szükség, ami jelentős időmegtakarítást fog jelenteni számodra. Amennyiben mégis szükséges lenne a fentiek elvégzése, azt szerviztechnikus kollégánk költségmentesen elvégzi számodra, beleértve a kiszállási díjat is. Festékeink összetétele a lehető legnagyobb mértékben egyezik a gyártói festékek összetételével, így a nyomtatót és a főbb alkatrészeit a Marabu festékek használata során is teljes biztonságban tudhatod.

5. A beszállító garanciát ad:
Ránk a garancia tekintetében is számíthatsz. Amennyiben újonnan vásárolt nyomtatód Marabu inkjet festékkel kezdi meg a működést, úgy biztosítjuk számodra a gyártó által is biztosított garanciát a festék feltöltéstől számított akár 12 hónapig a nyomtatófejre és a festékező rendszerre egyaránt. Mi akkor is vigyázunk rád, ha nem új a nyomtatód: új fejek beszerelése és azok Marabu festékekkel való használata esetén 6 hónap garanciát adunk.

6. A beszállító által kínált festék gyártója jól ismert és elismert a piacon, könnyen szerezhetsz róluk információt, elérhetőségeik publikusak:
Gyártónk, a piacvezető Marabu több, mint 160 éves nyomdaipari tapasztalattal rendelkezik és roppant szigorú gyártási követelményeket támaszt. Ha érdekel, a marabu.com weboldalon minden további fontos információt megtalálsz róluk.

7. A beszállító által kínált festékek rendelkeznek a szükséges technikai és biztonságtechnikai adatlapokkal és ezeket a beszállító a rendelkezésedre is bocsátja:
Csak kérned kell és már küldjük is.

8. A beszállítónak a felmerülő problémák esetére is vannak kidolgozott megoldásai, melyeket meg is oszt veled:
Ha bármilyen kérdésed, kérésed lenne a fenti tájékoztatón túl, állunk rendelkezésedre!

Iratkozz fel hírlevelünkre IDE KATTINTVA, valamint kövess minket a Facebook-on és LinkedIn-en, hogy elsőként értesülhess az iparág legfrissebb híreiről, akcióinkról, kedvezményeinkről!


    Megosztás:

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!