csh_gpe_ardenghi

GPE ARDENGHI GÉPEK HIVATALOS KÉPVISELŐJE

Dátum:

Last updated on március 25th, 2020 at 12:33 du.

A GPE Ardenghi gépek hivatalos képviselője 2020-tól a magyar és szlovák piacon a CSH. Az 1945 óta tevékenykedő, négy generációs családi vállalkozás 40 főt foglalkoztat. A félautomata és automata hengeres testek nyomtatása terén piacvezető pozíciót ért el.

GPE GÉPEK SZÉLESKÖRŰ HASZNÁLATA

Nagyteljesítményű tollnyomtató gépeik a piacon nagy sikernek örvendenek, de a csomagolóipar, kozmetikai ipar, üvegipar, reklámtárgy nyomtatók és egészségügyi termékeket gyártó cégek is előszeretettel használják az olasz beszállítónk gépeit. Kombinált nyomtatást választó partnereink kérhetik a gépeket Comec tamponnyomó fejekkel és szitanyomó egységekkel kombinálva is.

GPE GÉPEK SZEMÉLYRE SZABVA

Amennyiben kapacitásnövekedést terveznek, és ehhez célgépet szeretnének vásárolni, akkor személyre szabott gép- és árajánlattal tudjuk segíteni a döntéshozatalt. Nyomtatandó darabszámtól, a termék kialakításától és formájától függően választható félautomata vagy automata megoldás, LED vagy UV szárítás. Nem jelent gondot a befogók, speciális felfogatások kialakítása sem.

A GPE nem csak feladatnak megfelelően tud gépet építeni, a teljes folyamattal számolhatunk: az előkezelő, berakó, kirakó és szárítóegységeket is testre tudja szabni. A gyártó YouTube linkjén a szakmai szemmel kutakodók sok időt el tudnak tölteni az igényesen kivitelezett videók nézegetésével. Amennyiben láng előkezelést igényel a felületi feszültség szempontjából kritikus termékünk, ezt külön lángológép megvásárlásával is kezelhetjük nyomtatás előtt.

Iratkozz fel hírlevelünkre IDE KATTINTVA, valamint kövess minket Facebook-on, Instagram-on, vagy LinkedIn-en, hogy elsőként értesülhess az iparág legfrissebb híreiről, akcióinkról, kedvezményeinkről!


    Megosztás:

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!