csh_festekgyarto

FESTÉKGYÁRTÓ NEMZETKÖZI TOPLISTA ELŐKELŐ HELYÉN

Dátum:

Last updated on március 25th, 2020 at 12:38 du.

(Kép forrása: www.inkworldmagazine.com)

FESTÉKGYÁRTÓ TÖBB, MINT 160 ÉVES NYOMDAIPARI TAPASZTALATTAL

Ügyfeleink már tudják, s most már Te is, hogy az általunk kínált eredeti Marabu festékek, lakkok és lamináló folyadékok több, mint 160 éves nyomdaipari tapasztalattal rendelkező, szigorú gyártási követelményeket támasztó festékgyártó beszállítónktól kerülnek Hozzátok, a Vevőinkhez.

ELŐKELŐ HELY A VILÁG VEZETŐ FESTÉKGYÁRTÓINAK LISTÁJÁN

Nagyon büszkék vagyunk, hogy olyan kiváló festékgyártó beszállítónk van, aki az elmúlt évekhez hasonlóan idén is felkerült a világ vezető festékgyártóinak listájára. Az elsősorban szita-, tampon- és digitális inkjet festékeket, laminálófolyadékokat és hobbifestékeket gyártó Marabu méltán vívta ki magának ismét az elismerést világszínvonalú termékeivel és több, mint 160 éves szakértelmével.

A LEGJOBB MINŐSÉG ÉS TÖKÉLETESEN MEGBÍZHATÓ VÉGEREDMÉNY

Ahogy mi is, a Marabu festékgyártó szakértői is azon dolgoznak a korszerű technológiák segítségével nap, mint nap, hogy Nektek, a CSH Ügyfeleinek létrehozzák azokat a termékeket, amik segítségével a legjobb minőséghez és tökéletesen megbízható végeredményhez juthattok.

ÚTTÖRŐ FESTÉKMEGOLDÁSOK, FÁRADHATATLAN KUTATÁS ÉS FEJLESZTÉS

A folyamatos kutatási és fejlesztési erőfeszítések vezettek az olyan úttörő festékgyártó megoldások kialakulásához, mint például az UV-száradásúak üvegre, az alacsony migrációjúak élelmiszer csomagolásokhoz, vagy az UV LED-száradásúak a legkülönbözőbb alapanyagokhoz. És ez csak néhány példa. Széles termékpalettát kínálunk Nektek, a sokszínű és változatos igényeitektől sem jövünk zavarba.

KÜLÖNLEGES FIGYELEM A KÖRNYEZETVÉDELEMRE

Az eddig felsorolt érvek mellett azért is szeretjük a Marabut, mert hozzánk hasonlóan nekik is fontos a környezetvédelem és ők is rengeteget fektetnek a bolygónk jövőjébe. Létrehoztak egy külön termék- és környezetbiztonsági részleget, ahol kiemelt figyelmet kap a hulladékok elhelyezése és újrahasznosítása. Folyamatosan csökkentik a veszélyes anyagok használatát is,  környezetvédelmi előírásaik pedig az iparág legmagasabb színvonalú előírásai közé tartoznak.

NAPONTA LEGALÁBB ÖTSZÖR TALÁLKOZOL VELE

Tudtad? Naponta legalább 5x van esélyed találkozni a világon olyan termékekkel, amelyek Marabu festékekkel lettek nyomva. Elképesztő!

MARABU TERMÉKEK, MELYEKET MEGTALÁLSZ A KÍNÁLATUNKBAN

A teljesség igénye nélkül:

  1. Szita- és tamponfestékek a legkülönfélébb alapanyagokra: textilre, fémre, fára, grafikai alapanyagokra, élelmiszer csomagolásokra, táblákra, játékokra, elektronikus berendezésekre, kapcsolótáblákra.
  2. Speciális effekt lakkok, segédanyagok.
  3. Digitális inkjet festékek a legismertebb nyomtatógyártók berendezéseihez és a leggyakrabban előforduló nyomtatófejekhez.
  4. Előkezelők és laminálófolyadékok a jobb tapadásért és a felületek védelméért.

 

GYŐZŐDJ MEG A SAJÁT SZEMEDDEL ARRÓL, HOGY MIÉRT A MARABU A VILÁG EGYIK LEGJOBB FESTÉKGYÁRTÓJA:

Iratkozz fel hírlevelünkre IDE KATTINTVA, valamint kövess minket a Facebook-on és LinkedIn-en, hogy elsőként értesülhess az iparág legfrissebb híreiről, akcióinkról, kedvezményeinkről!

 


    Megosztás:

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!