20 éves a CSH! Ez a te cégednek azt jelenti, hogy…

Dátum:

Last updated on április 24th, 2023 at 04:26 du.

A CSH 2003 óta biztos pont a magyarországi nyomdák és reklámdekorációs cégek számára, ha minőségi nyomdaipari vagy dekorációs kellékanyagok, segédanyagok, gépek és egyéb berendezések beszerzéséről van szó szitanyomáshoz, tamponnyomáshoz, digitális textil- és reklámdekorációs nyomtatáshoz.

Ünnepeld velünk Te is fennállásunk 20. évfordulóját! Ez alkalomból az idei évben több meglepetéssel is készülünk, olyan lehetőségeket kínálva, amelyből vállalkozásod is sokat profitálhat. Ha nem szeretnél lemaradni az ajánlatokról, iratkozz fel hírlevelünkre, kövesd Facebook és Instagram oldalainkat!

Légy az ügyfelünk és csatlakozz partnereink népes táborához!

FIXÁLD A FESTÉK ÁRAD ÉV VÉGÉIG
Most 20 napon keresztül – egészen 2023.05.31-ig – lehetőséged van arra, hogy év végéig garantáltan egy speciális, szuper kedvezményes FIX ÁRON vásárolhasd tőlünk a kazettás és literes kiszerelésű (tasakos vagy flakonos) Marabu oldószeres inkjet festékeket Roland, Mimaki, Mutoh és egyéb, Epson DX 4, 5, 6, 7 fejjel szerelt nyomtatóidhoz.

Ha még nem vagy feliratkozva hírlevelünkre, de kíváncsi vagy az ajánlatra és a kedvezményes árra, iratkozz fel most és elküldjük számodra!


.

MARABU – KÖLTSÉGHATÉKONY NYOMTATÁS KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

Digitális inkjet festékeink – szita- és tamponfestékeinkhez hasonlóan – a festékgyártásban világpiaci szinten élen járó német Marabu kínálatából kerülnek ki, garantálva ezzel a minőséget, a biztonságot, kompatibilitást, költséghatékonyságot és támogatást.

Mit jelent ez számodra a gyakorlatban? A Marabu inkjet festékek használatával úgy csökkentheted a festék költségeid, hogy közben nem kell lemondanod a terméktámogatásról és – a kiváló festék összetételnek köszönhetően – a nyomtatóid és a nyomtatófejek is biztonságban lesznek, melyre a Marabu garanciát is vállal!

A Marabu festékeit – melyek fejlesztése és gyártása szigorú előírások mentén, a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával történik – olyan kiemelten fontos tulajdonságok jellemzik, mint:

  • kiváló tapadás,
  • intenzív színek a magas pigmentációnak köszönhetően,
  • széles színtartomány,
  • hosszútávú kültérállóság,
  • flexibilitás,
  • jó utófeldolgozhatóság és jól reprodukálható nyomtatási eredmények.

KATTINTS IDE ÉS TUDJ MEG TÖBBET A MARABU INKJET FESTÉKEKRŐL!


    Megosztás:

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!