20 éves a CSH! Ez a te cégednek azt is jelenti, hogy…

Dátum:

Last updated on április 24th, 2023 at 04:27 du.

A CSH 2003 óta biztos pont a magyarországi nyomdák és reklámdekorációs cégek számára, ha minőségi nyomdaipari vagy dekorációs kellékanyagok, segédanyagok, gépek és egyéb berendezések beszerzéséről van szó szitanyomáshoz, tamponnyomáshoz, digitális textil- és reklámdekorációs nyomtatáshoz.

Ünnepeld velünk Te is fennállásunk 20. évfordulóját! Ez alkalomból az idei évben több meglepetéssel is készülünk, olyan lehetőségeket kínálva, amelyből vállalkozásod is sokat profitálhat. Ha nem szeretnél lemaradni az ajánlatokról, iratkozz fel hírlevelünkre, kövesd Facebook és Instagram oldalainkat!

Légy az ügyfelünk és csatlakozz partnereink népes táborához!

VÁSÁROLJ TÁBLANYOMTATÓT 20% KEDVEZMÉNNYEL

Beszállító partnerünk, a Colorjet jóvoltából a Verve Mini UV LED, fehér szín és lakk nyomtatására is képes táblanyomtató most 20% kedvezménnyel lehet a Tied, amennyiben megrendelésed 2023.05.31-ig beérkezik hozzánk. Ráadásul most az ár a szállítást, a telepítést és a helyszíni oktatást is tartalmazza! Élj a lehetőséggel, csökkentsd a kiadásaidat és a megtérülési időt!

Ha még nem vagy feliratkozva hírlevelünkre, de kíváncsi vagy az ajánlatra és a kedvezményes árra, iratkozz fel most és elküldjük számodra!


.

COLORJET VERVE MINI – MINŐSÉG ÉS KREATIVITÁS KOMPAKT KIVITELBEN

 

Verve Mini táblanyomtatónk indiai beszállítónk, a Colorjet kínálatából kerül ki, akik – India legnagyobb inkjet nyomtató gyártójaként – sokéves tapasztalattal rendelkeznek a digitális nyomtatási technológiák különféle területein, a fő profil digitális textilnyomtatás mellett az UV-LED táblanyomtatásban is.

Mit jelent ez számodra a gyakorlatban? A Colorjet Verve Mini választásával akkor is lehet táblanyomtatód, ha kevés hellyel rendelkezel a gyártásodban. Kompakt méretének köszönhetően kiváló kompromisszumos megoldás lehet és többféle alkalmazási módra kínál számodra lehetőséget egy tárgynyomtatóhoz képest.

A háromzónás vákuum rendszer, a fehér és lakk nyomtatási képesség, a többrétegű nyomtatás, az akár 2,5 pl cseppméret, valamint az 1800 DPI felbontás fotóminőségű nyomatok, vékony vonalas grafikák előállítását is lehetővé teszi a legkülönfélébb alapanyagokra.

Kiválóan nyomtathatók vele promóciós cikkek, ajándéktárgyak, egyedi termékek, csomagolások, kis-közepes méretű merev jelzőtáblák, mérőműszerek, egyedi alkatrészek.

KATTINTS IDE ÉS TUDJ MEG TÖBBET A COLORJET VERVE MINI UV LED TÁBLANYOMTATÓRÓL!


    Megosztás:

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot 3 ágazatunk bármelyikétől, kötelezettségek nélkül! Személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megkapod, benne 3 ajándékkal!